2777
2789

سلام دوستان من خیلی مشکل دارم ختم 124هزار صلوات برداشتم برای یه مشکل وچله سوره حشر هم برای یه چیز دیگه برداشتم که چند روز دیگه تمومه الان یه مشکل خیلی بزرگی برام پیش اومده میخاستم چله حدیث کساء بردارم فردا 

بنظرتون بد نیست دوتا ختم حاجت روایی باهم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم تا جایی که من می‌دونم ایرادی نداره

ان شاءالله که گره از تک تک مشکلاتت باز بشه 

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
نه عزیزم تا جایی که من می‌دونم ایرادی ندارهان شاءالله که گره از تک تک مشکلاتت باز بشه

مرسی عزیزم ❣️ لطفا شما هم برام دعا کنید دیگه کم آوردم 

به یاد خندهای پدرم گریه میکنم 🥹هیچ وقت لحظه جون دادنت که مرا بوسیدی فراموش نمیکنم 😔به یاد بهترین پدر دنیا فاتحه صلوات 
من ۴۰ روز شبا صلوات هزارتایی با تسبیح میفرستم بعد میذاشتمش رو بند لباس بمونه هر بار حاجتمو گرفتم

چجوری دقیقا گلم چرا رو بند لباس 

مرسی عزیزم ❣️ لطفا شما هم برام دعا کنید دیگه کم آوردم

ان شاءالله خدا درهای رحمت رو تک ب تک ب روتون باز کنه

فکر نمی‌کردم بشه،شُد🥺خُداشُکر🤍این زندگی ما رو کجا بُرد🥺خداشُکر🤍یا رب نظر تو برنگردد 🫀🤲🏻
ان شاءالله خدا درهای رحمت رو تک ب تک ب روتون باز کنه

فدات همچنین گلم 

من ۴۰ روز شبا صلوات هزارتایی با تسبیح میفرستم بعد میذاشتمش رو بند لباس بمونه هر بار حاجتمو گرفتم

رو بند لباس چرا ؟

چجوریه قاعده و روشش؟

با تسبیح هزارتایی ۴۰ شب صلوات بفرست بعد اویزونش کن تو محیط باز من میذاشتم رو بند لباس واقعا نتیجه گر ...

مثلا شبا قبل خواب هزارتا صلوات بفرستم بعد بذارمش تو بالکن تا فردا شب؟ تا چهل شب؟

خب این صلواتا برای کیه؟ نیتش چجوری میشه ؟