2777
2789
عنوان

هرکی بیداره لطفا جواب بده

53 بازدید | 8 پست

منو شوهرم بحثمون شد ی بحث کوچیک 

بعد من گفتم چقد دوسم داری اون گفت مثه رفیقی برام منم گفتم فقط رفیق؟؟؟؟خلاصه دیگ گفت عاشقت نیستم گورتو گم کن از زندگیم تا حالا هم بخاطر بچه باهات موندم

اخه هنیشه میگفت عاشقتم😭حالا تصمیم گرفتم فردا زنگ بزنم بهش بگم خطمو نیشگونم ک دیگ از زندگیت برم بیرون

بنطرتکن کار درستی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تصمیم به رفتن داری درست و حسابی رفتار کن نه اینجور بچگانه و اگه دلت میخواد بمونی عاقلانه رفتار کن

برای موندن باید صبح که بیدار شدی فکر کنی این اتفاق فقط یه کابوس بوده و دیگه کشش ندی و در موقعیت مناسب بری پیش مشاور

برای اولی هم باید بگی حق و حقوقم رو تمام و کمال بده رفاقت تمام

نه اشتباهه، همین که به خاطرت میره سرکار یعنی عاشقته ،نباید به زبون بیاره، شاید اعصابش از جای دیگه خو ...

اخه اعصابش از جایی دیگ خورده باید بگه بهم عاشقم نیس و گورتو گم کن

بهم گفت تو مثه رفیقی برام

اگه تصمیم به رفتن داری درست و حسابی رفتار کن نه اینجور بچگانه و اگه دلت میخواد بمونی عاقلانه رفتار ک ...

خب چکار کنم😭وقتی میگه تو مثه رفیقی برام ینی چیییی

ینی گوهم هم نیستی بهش گفتم عاشقمی گفت نه

اخه اعصابش از جایی دیگ خورده باید بگه بهم عاشقم نیس و گورتو گم کنبهم گفت تو مثه رفیقی برام

خوب بلاخره فشار کار و زندگی زیاده اعصاب خوردی هم داره، بعدشم زن و شوهر مثل رفیق هم میمونن چه عیبی داره که گفته ،شما دوباره یچی دیگه گفتی بیشتر اعصابش خورد شد

خب چکار کنم😭وقتی میگه تو مثه رفیقی برام ینی چییییینی گوهم هم نیستی بهش گفتم عاشقمی گفت نه

عزیزم چرا ارزش رفیق رو میاری پایین

شاید منظور بدی نداشته ولی گیر دادی اعصابش بهم ریخت

اتفاقا من و همسرم همیشه میگیم ما رفیقیم وقتی قهریم میگیم زن و شوهریم🤣

حالا خودمونیم کی بعد بحث و دعوا میپرسه عاشقمی یا نه؟