mahour_657 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 عنوان هرکی بیداره لطفا جواب بده 53 بازدید | 8 پست منو شوهرم بحثمون شد ی بحث کوچیک بعد من گفتم چقد دوسم داری اون گفت مثه رفیقی برام منم گفتم فقط رفیق؟؟؟؟خلاصه دیگ گفت عاشقت نیستم گورتو گم کن از زندگیم تا حالا هم بخاطر بچه باهات موندماخه هنیشه میگفت عاشقتم😭حالا تصمیم گرفتم فردا زنگ بزنم بهش بگم خطمو نیشگونم ک دیگ از زندگیت برم بیرونبنطرتکن کار درستی میکنم 1403/05/06 | 01:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ازبندرهاشده عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6166 اگه تصمیم به رفتن داری درست و حسابی رفتار کن نه اینجور بچگانه و اگه دلت میخواد بمونی عاقلانه رفتار کنبرای موندن باید صبح که بیدار شدی فکر کنی این اتفاق فقط یه کابوس بوده و دیگه کشش ندی و در موقعیت مناسب بری پیش مشاوربرای اولی هم باید بگی حق و حقوقم رو تمام و کمال بده رفاقت تمام
شاپرک_۱۴۰۰ عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 1381 نه اشتباهه، همین که به خاطرت میره سرکار یعنی عاشقته ،نباید به زبون بیاره، شاید اعصابش از جای دیگه خورده
mahour_657 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 نه اشتباهه، همین که به خاطرت میره سرکار یعنی عاشقته ،نباید به زبون بیاره، شاید اعصابش از جای دیگه خو ... اخه اعصابش از جایی دیگ خورده باید بگه بهم عاشقم نیس و گورتو گم کنبهم گفت تو مثه رفیقی برام
mahour_657 مدیر استارتر عضویت: 1402/06/10 تعداد پست: 328 اگه تصمیم به رفتن داری درست و حسابی رفتار کن نه اینجور بچگانه و اگه دلت میخواد بمونی عاقلانه رفتار ک ... خب چکار کنم😭وقتی میگه تو مثه رفیقی برام ینی چییییینی گوهم هم نیستی بهش گفتم عاشقمی گفت نه
شاپرک_۱۴۰۰ عضویت: 1402/07/21 تعداد پست: 1381 اخه اعصابش از جایی دیگ خورده باید بگه بهم عاشقم نیس و گورتو گم کنبهم گفت تو مثه رفیقی برام خوب بلاخره فشار کار و زندگی زیاده اعصاب خوردی هم داره، بعدشم زن و شوهر مثل رفیق هم میمونن چه عیبی داره که گفته ،شما دوباره یچی دیگه گفتی بیشتر اعصابش خورد شد
ازبندرهاشده عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 6166 خب چکار کنم😭وقتی میگه تو مثه رفیقی برام ینی چییییینی گوهم هم نیستی بهش گفتم عاشقمی گفت نه عزیزم چرا ارزش رفیق رو میاری پایینشاید منظور بدی نداشته ولی گیر دادی اعصابش بهم ریختاتفاقا من و همسرم همیشه میگیم ما رفیقیم وقتی قهریم میگیم زن و شوهریم🤣حالا خودمونیم کی بعد بحث و دعوا میپرسه عاشقمی یا نه؟