2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو با بیهوشی انجام بدن برات

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
نه خیلی سخت نیست من چندین بار انجام دادم بار اخر دکترم با بیهوشی انجام داد ده دقیقه بیهوش بودم

میترسم شنبه گفتن ب احتمال زیادانجام میدن برات😢😢اخه خیلیاگفتن سخته

نه نگران نباش ولی حتما قبلش چیزی نخور . فکر کنم بهت بگن ۱۲ ساعت قبل چیزی نخور . فقط اب فکر کنم بتونی ...

😢😢منوک خیلی ترسوندن هرکی انجام میدادمیگفت سخته الان ک یادم میفته وحشت میکنم

اصلا سخت نیست. بیهوش هم نشو... بیکاری مگه ماده بیهوشی بزنی به وجودت... یکم غریب و نامانوس هست کارش ولی هراس نداره.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
اصلا سخت نیست .دکتر من هم با بیهوشی انجام داد.اصلا نفهمیدم.بعد از ۱۰ دقیقه هم به هوش میای

ینی بیهوش میکنن😢😢شانس ندارم میترسم انجام ندن برام بابیهوشی

😢😢منوک خیلی ترسوندن هرکی انجام میدادمیگفت سخته الان ک یادم میفته وحشت میکنم

چیزی نیست بابا . بخدا نگاه به گذشتت کن . هر وقت هر چی شد مارو ترسوندن ولی الان گذشته حتی یادمون نمیاد . ادمی هست که تصادف میکنه جر وا جر میشه الان که خوب شده یادشم نمیاد . اینقدر نترس بابا الان ترسش هست بعدش ترسش نیست . میخواد چی بشه میاد میره عین خیالتم نباشه بابا 

از شب قبلش که باید ناشتا باشی و اگه بیهوشت کنن که اصلا هیچی متوجه نمیشی.

من یادمه وقتی اومد امپول بیهوشی رو بزنه تو دستم هنوز سرنگ تو دستم بود که بیهوش شدم بعد دیگه نفهمیدم چی شد که یهو یه پرستار اومد گفت بیدار شو.

اگه با بیهوشی هست حتما باید با همراه بری چون بعدش شدیدا حالت خواب الودگی داری.

دوستمم بدون بیهوشی کرد گفت زیاد سخت نبود.

آره قبلش هر کلینیک یا بیمارستانی میری بپرس ازشون 

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏