2777
2789
اصلا سخت نیست. بیهوش هم نشو... بیکاری مگه ماده بیهوشی بزنی به وجودت... یکم غریب و نامانوس هست کارش و ...

من طاقت نمیارم دکترمیخادگلومونگاه کنه هزارباراوق میزنم بالامیارم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیمارستان شریعتی قرارشدبرم نمیدونم اصلادکتراش چطورن خواستن بستریم کنن نزاشتم

مشکلت چیه

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏
چیزی نیست بابا . بخدا نگاه به گذشتت کن . هر وقت هر چی شد مارو ترسوندن ولی الان گذشته حتی یادمون نمیا ...

اصلادلم نمیخاددردبکشم طاقتشوبخدادیگه ندارم خداکنه بتونم😭

از شب قبلش که باید ناشتا باشی و اگه بیهوشت کنن که اصلا هیچی متوجه نمیشی. من یادمه وقتی اومد امپول ب ...

خداکنه اسون باشه اره ناشتامیرم اگ بخان انجام بدن همون روزانجام بدن تموم شه .چون بهم پرستار گفت حتماانجام میدن برات 

من مامانم که رفت اصلن گلایه نکرد

بجاش یه خانومی که کنارش بودحالش بدشد

بستگی به خودت داره واینکه فک کنم معده بایدخالی باشه

چخبرتونه؟؟             چه خبرتونه؟ (بالحن احمدی نژادبخونید)
من مامانم که رفت اصلن گلایه نکرد بجاش یه خانومی که کنارش بودحالش بدشد بستگی به خودت داره واینکه فک ...

دقیقاخودمومیشناسم میگم طاقت نمیارم چون بای گلونگاکردن کلی اوق میزنم چ برسه اون موقع

مشکل شما چه جور شروع شد عزیزم برای معدات که گفته اندسکوپی

اولاش فقط دردمعمولی بودامسال ینی الان اولین بارانقدرشدیدردم ک باهیچ قرصی اروم نشد😢😢😢ازجمعه دارم دردمیکشم هرکاری میکنم بهترنمیشه قرص عفونت میخورم فایده نمیده قرص معده وشربت میخورم بازم بی فایدس

ینی بیهوش میکنن😢😢شانس ندارم میترسم انجام ندن برام بابیهوشی

آره عزیزم بیهوش میکنن.اگر تهرانی برو بیمارستان ابن سینا تو آریاشهر .کارشون خیلی خوبه.منو که بیهوش کردن وقتی هم به هوش اومدم هیچ دردی نداشتم فقط خوابم میومد که اومدم خونه خوابیدم.برای اندوسکوپی به صورت عمیق بیهوش نمیکنن .در واقع بی هوشی خیلی سطحیه و عمیق نیست  به همین خاطره که بعد از ۱۰ دقیقه به هوش میای.اگه بیهوشی عمیق باشه باید بری ریکاوری و اونج بعد از دو سه ساعت به هوش میای.اصلا نترس.مثل خوابیدن میمونه بعدش که بیدار بشی میبینی همه چیز تموم شده

اولاش فقط دردمعمولی بودامسال ینی الان اولین بارانقدرشدیدردم ک باهیچ قرصی اروم نشد😢😢😢ازجمعه دارم د ...

اخه من یه سرماخوردم دو بار انتو بیو تیک خوردم معدم بهم ریخت از بیرون روی شروع شد درد شما را ندارم اما رودهام اگر غذا بخورم می پیچه باید منم برم اما ترس ندا ره اندسکوپی من دو بار اننجام دادم اخه ما خانوادمون مشکل  گوارش دارن بخاطر اون باید پیگیر باشم