2777
2789
عنوان

پسری ک

302 بازدید | 24 پست

مشکل پارانوئید(شکاکی)داره،اینو چندین مدته باهاش آشنا شدم فهمیدم،عاشقمه،منم دوسش دارم...

اما همش میگه قانعم کن ک بهم خیانت نکردی،

من تصمیم ب جدایی گرفتم،ولی دلم برای اونم میسوزه،

بهش گفتم تمومه همه چیز

کارم درست بوده؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

ب من میگه حتما داری بهم خیانت میکنی ک منو با این حالم ول کردی

دلم سوخت،جواب ندادم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
بعضی چیزا دل سوزوندن اوج بدی کردن درحق خودت واونه.اگه کوتاه بیای یعنی حق رابهش دادی

🙏🙏🌷

پیش تراپیست نمیره ؟

بهش گفتم تو شکاکی،قبول نکرد

میگه ب کارای خودت فک کن

باخیلی روابط و بیرون رفتنام مشکل داشت و داد و بیداد راه مینداخت

خب چه چیزی ازت دیده؟ ادم که بدون دلیل نباید به شک چون و جرا بیوفته؟

کلا از اول رابطه تا آخرش ک تموم کردیم،روزای اول یبار خاب دید بهش خیانت کردم بهم گفت،گفتم هیچوقت خیانت نمیکنم مطمئن باش

بعدشرو روابط سادمم حساس شد و دوباردیگه هی گفت خاب دیدم خیانت کردی

بهش گفتم تو شکاکی،قبول نکردمیگه ب کارای خودت فک کنباخیلی روابط و بیرون رفتنام مشکل داشت و داد و بیدا ...

وای بخدااا راحت شدی اصلااا دلت براش نسوزه ، بخدا این آدم مریض و افسردگت میکرد 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (: