2777
2789
عنوان

پسری ک

306 بازدید | 24 پست

مشکل پارانوئید(شکاکی)داره،اینو چندین مدته باهاش آشنا شدم فهمیدم،عاشقمه،منم دوسش دارم...

اما همش میگه قانعم کن ک بهم خیانت نکردی،

من تصمیم ب جدایی گرفتم،ولی دلم برای اونم میسوزه،

بهش گفتم تمومه همه چیز

کارم درست بوده؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بله

ب من میگه حتما داری بهم خیانت میکنی ک منو با این حالم ول کردی

دلم سوخت،جواب ندادم

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
بعضی چیزا دل سوزوندن اوج بدی کردن درحق خودت واونه.اگه کوتاه بیای یعنی حق رابهش دادی

🙏🙏🌷

پیش تراپیست نمیره ؟

بهش گفتم تو شکاکی،قبول نکرد

میگه ب کارای خودت فک کن

باخیلی روابط و بیرون رفتنام مشکل داشت و داد و بیداد راه مینداخت

خب چه چیزی ازت دیده؟ ادم که بدون دلیل نباید به شک چون و جرا بیوفته؟

کلا از اول رابطه تا آخرش ک تموم کردیم،روزای اول یبار خاب دید بهش خیانت کردم بهم گفت،گفتم هیچوقت خیانت نمیکنم مطمئن باش

بعدشرو روابط سادمم حساس شد و دوباردیگه هی گفت خاب دیدم خیانت کردی

بهش گفتم تو شکاکی،قبول نکردمیگه ب کارای خودت فک کنباخیلی روابط و بیرون رفتنام مشکل داشت و داد و بیدا ...

وای بخدااا راحت شدی اصلااا دلت براش نسوزه ، بخدا این آدم مریض و افسردگت میکرد 

من هیچوقت انسان‌ کاملی نخواهم بود ، قسمت‌هایی‌ از‌ من در خانه‌ای که بزرگ شدم مُرد (:

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز