2777
2789

ب این فکر کن اومدم دلداریت بدم ک لاغر میشی و سخت نیس دیدم منی ک ۱۷کیلو لاغر کردم هنوز ۲کیلو از تو بیشترم کلا پشیمون شدم😂😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۱۷ کیلوووو ایول داری من ۱۷ کم کنم میرم رو ابرا

ب این فک کن من ۱۷کیلو کم کردم هنوز باید ۱۰یا ۱۵تا کم کنم رسما میمیرم😂😂تازه امیدوار شو من هنوز وزنم از تو بیشتره کلا ناامیدم کردی دخنر😂😂😂

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔
ب این فک کن من ۱۷کیلو کم کردم هنوز باید ۱۰یا ۱۵تا کم کنم رسما میمیرم😂😂تازه امیدوار شو من هنوز وزنم ...

من نزدیک ۸۶ شدم کم کردم شدم ۷۶ ولییی دیگه استپ کردم ی دو ماهه شل کردم ...منم تنبلی تخمدان دارم 

من نزدیک ۸۶ شدم کم کردم شدم ۷۶ ولییی دیگه استپ کردم ی دو ماهه شل کردم ...منم تنبلی تخمدان دارم

من ۹۶بودم اره منم تنبلی تخمدان و تیرویید کم کار و چاقی ارثی دارم یعنی همچی دست ب دست هم دادن منو چاق کنن😂☹️دیگ اراده کردم و انف و کم کردم توهم خوب کم کردیا ی رژیم استپ بگیر و برو تو دل رژیم 

رژیم استپ چیه ؟ عزیزم شما رژیم گرفتی پریود میشی یا نه

بله من پریود میشم 

یعنی بمدت ی هفته تا ۳روز یا خیلییی پرخوری میکنی یا خیلیییی بیش از حد غذاتو کم میکنی تا ب بدنت شوک وارد بشه از استپ بیاد بیرون

بله من پریود میشم یعنی بمدت ی هفته تا ۳روز یا خیلییی پرخوری میکنی یا خیلیییی بیش از حد غذاتو کم میکن ...

اها انشاالله بتونم کم کنم ...اها من هنوز پریود نمیشممم بدون دارو و اینکه حجمش خیلی کم شده و زود تموم میشه