mnbvgy مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15452 عنوان حس ششمی شخصیتم والان چه حالی دارم 122 بازدید | 21 پست ؟ 1403/05/06 | 00:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 غمگینو عصبی هستی دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
mnbvgy مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15452 غمگینو عصبی هستی آره ودلیلم ندارن فقط مودم اومده پایین میشه بگی یا کراشم میشع ؟یان
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 آره ودلیلم ندارن فقط مودم اومده پایین میشه بگی یا کراشم میشع ؟یان نمیشه دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5823 یکم پر حرفیاجتماعیمهربون اما مغرورتپل رو به لاغرقد متوسطاهل کمککنجکاویکوچولو تندیچقدرش درسته؟ با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 من در چه وضعی ام خسته ای کمی حس خواصی نداری فعلا ممکنه گشنه باشی و عصبی دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 یکم پر حرفیاجتماعیمهربون اما مغرورتپل رو به لاغرقد متوسطاهل کمککنجکاویکوچولو تندیچقدرش درسته؟ ۵۰کیلوام بقیش درسته دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
mnbvgy مدیر استارتر عضویت: 1403/03/08 تعداد پست: 15452 یکم پر حرفیاجتماعیمهربون اما مغرورتپل رو به لاغرقد متوسطاهل کمککنجکاویکوچولو تندیچقدرش درسته؟ تا حدودی درسته میشه بگی چرا همیشه اشفتم ؟درست میشه ؟قرص میخورم اعصاب ولی فقط مودم عوض میشه کی وارد رابطه میشم ؟چع ویژگی هایس دارع خیلی احساس تنهایی میکنم
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 18168 خسته ای کمی حس خواصی نداری فعلا ممکنه گشنه باشی و عصبی نه تا خرخره خوردم گلم اما خستم کمی 🥰🥰🥰 چقد ب ما وام میدن و چی میدن
هوژینگیان عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3790 یکم پر حرفیاجتماعیمهربون اما مغرورتپل رو به لاغرقد متوسطاهل کمککنجکاویکوچولو تندیچقدرش درسته؟ چه موقعه وارد رابطه عاطفی میشم؟
رستانیتیی عضویت: 1402/09/24 تعداد پست: 5776 نه تا خرخره خوردم گلم اما خستم کمی 🥰🥰🥰 چقد ب ما وام میدن و چی میدن ۱۰۰دویست یا پنجاه مسکن اگه اشتباه نکنم دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بودمجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.
دخترک_باربی عضویت: 1402/12/28 تعداد پست: 5823 تا حدودی درسته میشه بگی چرا همیشه اشفتم ؟درست میشه ؟قرص میخورم اعصاب ولی فقط مودم عوض میشه کی وارد ر ... اینا راجب رستانیتی بود عزیزم شما رو قبلاً تو یه تاپیک دیگه گفتم جواب سوالاتتو با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤ سال ها بعد دربارهی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم در حاشیهی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....
khodayashokrat عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 18168 ۱۰۰دویست یا پنجاه مسکن اگه اشتباه نکنم 50 مد نظرمون هس، زمانش نمدونم کی موافقت کنن
هوژینگیان عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 3790 اینا راجب رستانیتی بود عزیزم شما رو قبلاً تو یه تاپیک دیگه گفتم جواب سوالاتتو میشه از مشخصات من بگی و بگی چه موقعه وارد رابطه عاطفی میشم؟