2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آره ودلیلم ندارن فقط مودم اومده پایین میشه بگی یا کراشم میشع ؟یان

نمیشه

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

یکم پر حرفی

اجتماعی

مهربون اما مغرور

تپل رو به لاغر

قد متوسط

اهل کمک

کنجکاو

یکوچولو تندی

چقدرش درسته؟

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

من در چه وضعی ام

خسته ای کمی حس خواصی نداری فعلا ممکنه گشنه باشی و عصبی

دل ز تن بردی و در جانی هنوز درد ها دادی و درمانی هنوز،نامزد ندارم،امضای قبلیم برای قانون جذب بود‌مجردم و اکانتم قبلا یه مدت کوتاهی دست یکی دیگه بود.

یکم پر حرفیاجتماعیمهربون اما مغرورتپل رو به لاغرقد متوسطاهل کمککنجکاویکوچولو تندیچقدرش درسته؟

۵۰کیلوام بقیش درسته

یکم پر حرفیاجتماعیمهربون اما مغرورتپل رو به لاغرقد متوسطاهل کمککنجکاویکوچولو تندیچقدرش درسته؟

تا حدودی درسته 

میشه بگی چرا همیشه اشفتم ؟درست میشه ؟قرص میخورم اعصاب ولی فقط مودم عوض میشه 

کی وارد رابطه میشم ؟چع ویژگی هایس دارع خیلی احساس تنهایی میکنم

نه تا خرخره خوردم گلم اما خستم کمی 🥰🥰🥰 چقد ب ما وام میدن و چی میدن

۱۰۰دویست یا پنجاه مسکن اگه اشتباه نکنم

تا حدودی درسته میشه بگی چرا همیشه اشفتم ؟درست میشه ؟قرص میخورم اعصاب ولی فقط مودم عوض میشه کی وارد ر ...

اینا راجب رستانیتی بود عزیزم شما رو قبلاً تو یه تاپیک دیگه گفتم جواب سوالاتتو 

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....