2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 14810 بازدید | 114 پست
من خانمی رو میشناسم که واقعا مومن و با خداست و کارش حرف ندارنمن چند ساله میشنامسشون09376529439

بله افرین، این خانم بسیار دزد موجهیه و خودش رو خیلی مومن جلوه میده  آفرین به خانوادش و خودش که میاد هر از چندگاهی تبلیغی از خودش میکنه و میره، بهمه هم سفارش میکنه تبلیغش رو تو نی نی سایت بکنند و بعدم حسابی همه رو تلکه میکنه و آخرسر هم بلاکشون میکنه، اگه پولتون رو خواستید بدین به دزد حتمن به این زن بدین 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان عزیزاگه مشکل دارید اگه گره افتاده به کارتون اگه میخاید به عشقتون برسید زبان بند،دعا، طلس ...

آفرین، چندروزی یکبار میایی تو نی نی سایت و از خودت یه تبلیغ بحای میگذاری و مشتری جدید برای خودت درست میکنی و به اصطلاح یه پولی به جیب میزنی و اسم مومن و باخدا روی خودت میگذاری، تحت عنوان دعانوبس، چه دعانویسی، یک دزد واقعی و هنرمند پولها رو به جیب میزنی و آخرسر هم بلاک میکنی و خداحافظشما، اگه میخاین پولتون رو دزد ببره حتمن به این زن  بدین 

سلام دوستان عزیزاگه مشکل دارید اگه گره افتاده به کارتون اگه میخاید به عشقتون برسید زبان بند،دعا، طلس ...

اره راست میگین‌با کمترین هزینه ازتون پول میگیره و دیگه جوابتونم نمیده، گولشون رو نخورید

واقعا اینجور چیزا وجود داره زندگی منو سیاه کرده بودن هر روز پشت سر هم بدبختی برام میومد هر روز دعوا و کتک کاری تو خونه  تا آشنامون بهم گفت که یک سر برو پیش دعانویس منم رفتم چند روز بیشتر طول نکشید که ورق برگشت و خودم با وجودم احساس کردم که اون سیاهی‌ها برطرف شدند البته قبلاً هم به دعانویس‌های زیادی مراجعه کردم اما نتیجه نگرفته بودم ولی این یکی واقعاً نتیجه داد و خدا پشت و پناهش باشه  دعانویس باید کار بلد باشه هرچی سابقه‌اش بیشتر باشه بهتر دعاش اثر می‌کنه برای من که چند روزه اثر کرد

تلگرام حاج آقا براتی: @keysheyi

بهترین و قوی‌ترین دعانویس ایران استاد حاج آقا براتی هستند حتی دعانویسای دیگه که به نتیجه نمی‌رسن میان از ایشون کمک می‌گیرند ایشون کاراش رد خور نداره و ۱۰۰ درصدی انجام میشه 

اگه کسی مشکلی داشت آیدیشو می‌ذارم بهش پیام بده در تلگرام: 

@keysheyi