2777
2789
عنوان

دعانویس

| مشاهده متن کامل بحث + 14806 بازدید | 114 پست

حقیقتش من لال شده بودم ای 

زبونمو باز کردم

گفت جن زدگی بوده

در حالی ک دکترا میگفتن سکته و نمیشه کاری کرد

برا همین گفتم معرفی کنم

این شمارشه 

خانوم مولوی هست

09054078769

فقط پیام بدید نوبت بگیرید از طرف مامان ایه بگید هستید

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تنها دعا نویسی که من بعد از سالها پول هدر دادن و غصه خوردن، توانست من را به آرزوم یعنی بازگشت عشقم‌ ...

شش میلیون من رو بالا کشید اولش یه سرکتاب فرستاد برداشته بود از اینترنت فرستاده بود به شش میلیون درد مبتلا شه

سلام دوستان عزیز

اگه مشکل دارید اگه گره افتاده به کارتون اگه میخاید به عشقتون برسید زبان بند،دعا، طلسم

یه دعا نویس تضمینی معرفی میکنم بهتون ولی به قرآن قسم کارش رد خور ندار خیلی

کسا ازش نتیجه گرفتن خودم تضمینش میکنم

با کمترین قیمت

فقط کافیه با شماره زیر تماس بگیرید

+989376529439

عزیزم من یه نائب میشناسمسیدن خیلیم پاکنمادرم همیشه پیششون میگیرهسرپرست خانواده هم هستن هزینه زیادی ن ...

سلام عزیزم شمارشو میدی

متاهل و متعهد تمام وقت🤭 مادر آینده پاره وقت☺ 
اگر اصفهان یا شیرازیدمن نائب میشناسم عزیزم🤍سیدنخیلی خیلی خانم پاکینسرپرست خانواده هم هستن انگار صدق ...

سلام عزیزم هزینه چقد میگیزن

پشت این اکانت یه بیمار مبتلا به حمله ی عصبی نشسته که زندگی روی خوششو بهش نشون نداده التماس دعا دارم ازتون هم برای شفام هم برای ازدواجم💙 خب به تخم مرغای تو یخچالمون که نشد🥚