2777
2789
عنوان

امشب یه تصمیم خیلی جنجالی گرفتم

567 بازدید | 37 پست

اگه میخوای مسخره کنی از تاپیکم برو بیرون

من حدود8ماهه کات کردم

یه کتاب از طرف مونده پیشم

یبار پیام داد کتابمو برو بده مغازه مامانم نیاز دارم . مامانش مغازه لباس فروشی داره و من میشناسمش ومنو میشناسه ..

منم میدونستم کتابو نیاز نداره اینا بهونشه پیام بده اخه کتابه اصلا مهم نبود

وقتی کات کرد منو خیلی سوزوند تحقیرم کرد

منم تصمیم گرفتم برم مغازه کناری مغازه مامانش کتابو بدم

بعد با خط جدیدم ب ننه اش پیام بدم سلام خوبید کتاب پوریا رو دادم مغازه کناری تون چون نبودید برید بگیرید

نمیخام برم مغازه خودش بدم ک چشم تو چشم شم ..

همه اینکارا رو درواقع میخوام بکنم تا وقتی با خط جدیدم تو تلگرام ب مامانش پیام میدم خودش و پسرش پروفایلامو ببینن .. چون خیلی عوض شدم .. برام مهمه ببینه و بسوزه

همه پروفایلام عکسای خودمه خیلیاش ایران نیست ..کشورای دیگه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خط جدید نیوفته دستشون بقیه مراحل موافق باهات

نه اگه بیوفته دستشون که پسرش یهو میخواد هوس کنه زنگ بزنه .. تو تلگرام پیام میدم

فقط موندم بعدش بلاک کنم زنه رو ؟؟ اخه بلاک نکنم ممکنه یه جوابی بده اعصابم خورد شه همون بلاک کنم بهتره

نه اگه بیوفته دستشون که پسرش یهو میخواد هوس کنه زنگ بزنه .. تو تلگرام پیام میدم فقط موندم بعدش بلاک ...

ن دیگ ج نده

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏

خیلی تصمیم خوبیه موافقم ولی به نظر من شماره مامانشو پاک کن و بعد به آیدی مامانش پی ام بده که شماره جدیدت نیفته براشون چون تازه اینجوری فکر میکنه عمدا اینکارو کردی که شماره جدیدت بیفته و میخوای برگردی سمتش و داستان دوباره شروع میشه

چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم😭تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم😔لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان🙏

زندگی خودت اما اینو از من به یادگار بدون درگیر آدما و اتفاق ها گذشته نشو اون آدم اگه حس حال تو مهم بود الان کات نبود رابطه اون نه میسوزه نه اذیت میشه فقط مدتی درگیر بعد جری تر ، درگیر آینده باش درگیر خودت اونقدر آدم زمان کم داره باید بشینه دنبال فکر کردن به سوختن اکس یعنی اتلاف وقت خیلی شیک پاشو برو ، عکس هاتو ببینند چی بشه خودت تغییر کردی برو ببینه جدا از اون من بودم کتاب میدادم اسنپ خودمم نمیرفتم وقتی رابطه ایی تموم شد بهتر کوچکترین برخورد ها حذف کنی تا آروم تر باشی چرا اینقدر دنبال درامایی

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر