2777
2789
عنوان

ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 45 پست
نمی‌دونم چرا دور افتاده ولی بعد آموزشی پیگیری کن بیوفته ستاد نزدیک خونتون من آنقدر رفتم ستاد همه من ...

واقعا؟!؟!

آخه میگن کسایی ک دور افتادن آموزشی یگان نزدیک میشه!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزی😘چون آموزشی هست و یکدفعه دور شدین سخته. آموزشی بگذرونه میاد نزدیکتر . اونوقت بیشتر می‌بیند یا ...

واییییییییییی ایشالا بخدا تو این ی هقته بیشتر قدرشو میدونم 🥲🤌🏻🙊

مرسی عزیز دلم تشکر بابت نظرات و همدلی هرجا که هستی تنت سالم و خوشبخت باشی 💙

ممنون عزیزم مهربون . لطف داری😘

راستی داداش من خیلی گرمایی بود جوراب پادگان تو پوتین اذیتش می‌کرد.  براش جوراب زنونه بلند گرفته بودیم می‌پوشید تو پوتین ازون شیشه ای نه کلفت تره تیره .. پسته زیاد براش بزار . بعد ببین غذا چیا میدن دفعات بعد رفتی بدونی چیا لازم داره. اها شامپو بدن از صابون بهداشتی تره و لازمش میشه. ببین لباس و.. لازم داره براش ببر . حصیر و ظرف ببر بشینین کنار هم خوش باشید ☺️☺️☺️🤩

ممنون عزیزم مهربون . لطف داری😘راستی داداش من خیلی گرمایی بود جوراب پادگان تو پوتین اذیتش می‌کرد. ب ...

مرسییییی حتمن انجام میدم 😍😍

دست گلت درد نکنه 💋🫶🏻

بنویسید اَبَد مَن ☺️😍راستش ب نظرم بگرد ی بیت شعر بنویس ن ازین جمله ها ی دوستت دارم.. که خاص تر از ه ...

مخام ببر بزاره کنار تختش میشه ینی میزارن؟!

خب چطور متنی بنویسم!

مخام ببر بزاره کنار تختش میشه ینی میزارن؟!خب چطور متنی بنویسم!

نهههه پادگان مگه اینجوری که راحت چیزی داشته باشن. یا بعضی مردم آزارا میدزدن یا اذیت  میکنن . اصلا میز نداره که. میتونه بزاره کمد خودش . کمد ک داره اونجا؟ 

این بنده خدا ۱ هفته میگی رفته.. سرباز صفر محسوب میشه طفلی. از خودشم بپرس چی میخواد یا چیا میتونن و میارن خانواده ها 

نهههه پادگان مگه اینجوری که راحت چیزی داشته باشن. یا بعضی مردم آزارا میدزدن یا اذیت میکنن . اصلا می ...

رفتم ملاقاتش دیدم اومد بیرون پادگان  گف تا شنبه ساعت ۵ صب مرخصی دادن از ذوق دهنم قفل کرده بود خلاصه ک دیه برگشتیم باهم خونه 😍🥲

ولی رف دیه متونه هب هفته بیاد ولی راهاش خعلی بده خطر ناکه کی تموم میشه دیه طلاقت ندارم دوری