2777
2789
عنوان

ی لحظه

| مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 45 پست
دلمه برگ مو سردش هم خوشمزه است، سالاد ماکارونی و الویه اگه دوست داره، میتونی حتی از یه رستوران غذا ...

وای رستوران رو خوب گفتی دستت درد نکنه 

دست‌پخت خدم رو دوست داره ولی بخاطر راه نمخام ی وقت خدایی نکرده مسموم اینا بشه 

بازم اگ چیزی میدونی بگو اولین باره ک دارم میرم خعلی استرس دارم دعا کن هیچ کس درک نمیکنه تو خانواده🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بد عزیزم اونجا گیر میدن اگ بغلش کنم ؟!وسایل هارو میتونه ببره داخل؟!

بغل اگه روت میشه میتونی چون تو یه اتاق کوچک کلی آدم هستش، وسایل هم دیده بودم خانواده ها جعبه شیرینی یا چند کیلو میوه میاوردن طرف میبرد تو ولی انگار قبل تو بردن میگردنشون

استرس نگیر . خوشحال باش. چ مدت سربازه؟ اینکه فقط تلفنی سخته واقعا برا همین الان ذوق داری دیدنش

تازه رفته ی هفتس کلا ۲ دیقه میتونیم حرف بزنیم 

اصن تاحالا تو ابن ۴ سال ازش این همه دور و بی‌خبر نموندم خعلی سخت میگذره برام 

بغل اگه روت میشه میتونی چون تو یه اتاق کوچک کلی آدم هستش، وسایل هم دیده بودم خانواده ها جعبه شیرینی ...

بگردن ولی بزارن ببره تو 

انقد دلتنگم ک هیچ کس جز خودش اونجا ب چشمم نمیاد مرسی عزیزم 

وای رستوران رو خوب گفتی دستت درد نکنه دست‌پخت خدم رو دوست داره ولی بخاطر راه نمخام ی وقت خدایی نکرده ...

خواهش میشه درکت میکنم من هربار که میرفتم کلی ذوق داشتم آره اونجا مسموم بشه خیلی سخته هوا هم که خیلی گرمه این روزا 

تازه رفته ی هفتس کلا ۲ دیقه میتونیم حرف بزنیم اصن تاحالا تو ابن ۴ سال ازش این همه دور و بی‌خبر نموند ...

۴ سال اللن رفت سربازی 😅

ای جاااان . میگذره غمی نباشه. غصه نخور میدونم سخته.  ببین آخر هفته بیرون می‌تونه بره؟ اونوقت میتونه زنگ بزنه حسابی حرف بزنید. 

حالا آموزشی سخته. ولی چون متاهل هست جای خوب و نزدیک میفته دیکه خیالت راحت میشه😘😘

خواهش میشه درکت میکنم من هربار که میرفتم کلی ذوق داشتم آره اونجا مسموم بشه خیلی سخته هوا هم که خیلی ...

اره بخدا الان سربازی چن ساله؟!

بنظرت روی کارت شاخه گل چی بنویسم 

تازه رفته ی هفتس کلا ۲ دیقه میتونیم حرف بزنیم اصن تاحالا تو ابن ۴ سال ازش این همه دور و بی‌خبر نموند ...

نمی‌دونم چرا دور افتاده ولی بعد آموزشی پیگیری کن بیوفته ستاد نزدیک خونتون من آنقدر رفتم ستاد همه من رو میشناختن آخرین بار هم غش کردم که دیگه مجبور شدن همسرم رو بدن ستاد و نزدیک خونه