2777
2789
عنوان

ی لحظه

181 بازدید | 45 پست

چهارشنبه میخام برم ملاقات همسرم سرباز هستش 

چی ببرم براش راهش یکم دوره مرزن آباده؟!چی درست کنم خوبه  !!

یه دلمم میگه رفتنی براش شاخه گل بگیرم خوبه ؟!

خعلی استرس دارم از الان ممون میشم نظر بدین:)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما میوه ببر یه ظرف میوه هم آماده کن همونجا موقع ملاقات بخوره، غذایی که دوست داره ببر براش شکلات و خوراکی هم یه تعداد ببر، از خودش هم بپرس چی بیارم چون همسر من چیزی تو نمیبرد البته نزدیک بود یه روز در میان میرفتم ببینمش همیشه یه ظرف میوه با کمی غذا می‌بردم 

حتما میوه ببر یه ظرف میوه هم آماده کن همونجا موقع ملاقات بخوره، غذایی که دوست داره ببر براش شکلات و ...

عزیزم چه عذایی درست کنم که تو راه خراب نشه سردش هم خوشمزه باشه 

حتمن میبرم گلم مرسی از لطفت مهربون

عزیزم براش غذای مورد علاقش رو درست کن اگه در توانت هست تنقلات ببر و اگه دوست داشتی گل هم میتونی ببری

غذای مورد علاقش عدس پلوعه درست کنم ت مسیر ی وقت خدایی نکرده مسموم نشه!!

اخی😍😍😍

براش کلاه بگیر بیرون میره آخر هفته بزاره سرش، تیشرت میتونی. 

خوراکی یا غذایی ک دوست داره درست کن ببر باهم بشینین بخورید. ی مقدار اجیل و میوه خشک.. 

ساعت میزاره؟ دستبند . 

نمیدونم چجوریه شرایطش اجازه دارن چی ببرید براش.. بعضی پادگان ها میدزدن وسایلشون. یچی کوچیک بگرد پیدا کن براش ک میبینه هروقت ذوق کنه برات

اخی😍😍😍براش کلاه بگیر بیرون میره آخر هفته بزاره سرش، تیشرت میتونی. خوراکی یا غذایی ک دوست داره درس ...

وای استرس دارم 🥹🥲

حتمن میبرم مرسی از نظرت دختر مهربون

عزیزم چه عذایی درست کنم که تو راه خراب نشه سردش هم خوشمزه باشه حتمن میبرم گلم مرسی از لطفت مهربون

دلمه برگ مو سردش هم خوشمزه است، سالاد ماکارونی و الویه اگه دوست داره،  میتونی حتی از یه رستوران غذا بخری من یادمه یه بار کوبیده گرفتم یه لقمه گرفتم براش بردم، 

از خودش هم بپرس ممکنه چیزی هوس کرده باشه و دلش بخواد 

حتما میوه ببر یه ظرف میوه هم آماده کن همونجا موقع ملاقات بخوره، غذایی که دوست داره ببر براش شکلات و ...

بد عزیزم اونجا گیر میدن اگ بغلش کنم ؟!

وسایل هارو میتونه ببره داخل؟!