2777
2789
عنوان

خیانت پدرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 62 پست
نه اتفاقا میگه اشتباه بوده!!میگه تموم شده بیخیالش ولی مامانم دیگه نمیتونه برگرده به زندگیش

با پدرت صحبت کن دوتایی با مادرت برن پیش مشاور... اگه میگه تموم شده حالا حتی دروغ هم بگه مادرت رو از اون حال نجات بده. شما هم درست رو بخون. شغل آینده به این یکسال مربوطه... مادرت اگه شاغل و مستقل بود به این روز نمی افتاد و با فهمیدن خیانت پدرت ولش می کرد و میرفت زندگی خودش رو میکرد... درست رو هر طوری شده بخون... انشالله رابطه پدر و مادرت درست میشه.... حتی اگه میتونی یه مدتی برو خونه خواهر یا برادرت از این محیط دور بشی و تمرکز پیداکنی... مقصر تو نیستی. به خواهر و برادران زنگ بزن و ازشون کمک بخواه. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مامانتو ببربن پیش مشاوره خودتم روزا برو کتاب خونه راحت تری

متاسفانه طبق عقیده های مسخرشون اجازه نمیدن برم کتابخونه

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

واقعا دلخوشیام تموم شده دیگه بریدم و هیچ لذتی نمیبرم از زندگیم

تو هنوز شروع زندگیته همیشه زندگی بر وقف مراد ما نمیگذره هرکسی با مشکلی دست و پنجه نرم میکنه تو هم که قرار نیست تا اخر عمرت با خانوادت زندگی کنیچن سال دیگه به امید خدا شاغل میشی بعد ازدواج میکنی میری سر خونه زندگیت مامانتم میبری پیش خودت 

عزیزدلم تو تنها کاری که از دستت بر میاد اینه که تلاش کنی با هر سختی ای که هست تمام تمرکزت رو بزاری ر ...

مامانم ی بار با مظلومیت تمام برگشت گفت همتا میشه تو درستو بخونی حداقل به تو افتخار کنم؟

تنها انگیزم همینه ولی خب تمرکزم خیلی کم شده و تند تند فکر و خیال میاد تو سرم

اگه بتونین ادرسی شماره ای چیزی از اون زنه خونه خراب کن گیر بیاری ابروشو ببری خیلی خوب می‌شه

خیلی سعی کردم آدرسشو گیر بیارم ولی نتونستم

با پدرت صحبت کن دوتایی با مادرت برن پیش مشاور... اگه میگه تموم شده حالا حتی دروغ هم بگه مادرت رو از ...

ممنونم از راهنماییتون

مامانم ی بار با مظلومیت تمام برگشت گفت همتا میشه تو درستو بخونی حداقل به تو افتخار کنم؟تنها انگیزم ه ...

همین حرف رو هدف و انگیزت قرار بده. 

یکبار برای همیشه فکرایی که مثل خوره به جونتون افتاده رو بریز دور  یا هروقت داری درس میخونی وقتی اون فکرا اومد تو ذهنت تو یه کاغذ بنویس اینطوری یعنی یادت میمونه بعدا میتونی بهش فکر کنی وقتی داری درس میخونی تمام فکر و ذهنت درس باشه و همیشه هم یه کاغذ داشته باش کنارت افکار مزاحم رو در حد یه کلمه نه بیشتر بنویس رو کاغذ بعدا بهش فکر کن. 

تو هنوز شروع زندگیته همیشه زندگی بر وقف مراد ما نمیگذره هرکسی با مشکلی دست و پنجه نرم میکنه تو هم که ...

امیدوارم که همه چی خوب پیش بره

همین حرف رو هدف و انگیزت قرار بده. یکبار برای همیشه فکرایی که مثل خوره به جونتون افتاده رو بریز دور ...

ممنونم از راهنماییتون

خیلی سعی کردم آدرسشو گیر بیارم ولی نتونستم

چطوری با پدرت در ارتباطه فقط از گوشی؟ چطور همو میبینین پیدا کردن ادرسش خیلی کار سختی نیست ولی اصلا خودتو درگیرش نکن تمرکزت فعلا فقط رو خودت و درس و آیندت باشه تو تنها کسی هستی که میتونی خودتو مادرتو نجات بدی 

متاسفانه طبق عقیده های مسخرشون اجازه نمیدن برم کتابخونه

باهاشون صحبت کن شاید نظرشون عوض بشه

یا میتونی با خواهرت هماهنگ کنی که به مامانت بگه تو میری خونه اونا دبعدش بری کتاب خونه 

_به هر حال اکثر مردم فقط فضا را اشغال میکنند.

چطوری با پدرت در ارتباطه فقط از گوشی؟ چطور همو میبینین پیدا کردن ادرسش خیلی کار سختی نیست ولی اصلا خ ...

بله باهم چت میکنن و تماس میگرفتن 

به قول خودش الان دیگه تموم شده ولی مامانم هنوز نتونسته برگرده به زمدگیش و همین داره نابودم میکنه 

هر روز غذای سوخته 

خونه کثیف 

تا جایی که بتونم خودم کمک حالشم ولی خب منم ی توانی دارم

مامان من اصلا همچین کاریو نمیکنه ولی خیلی سخته خیلی خدا کمکون کنه

خداروشکر

منم میگفتم مامانم اصلا اینکارو نمیکنه اما بابام انقدر به کاراش ادامه داد و بدتر شد مامانم عاصی شذ