2777
2789
عنوان

خیانت پدرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 1710 بازدید | 62 پست
عکس العمل پدرت چیه؟ کاملا از مادرت بریده؟

نه اتفاقا میگه اشتباه بوده!!

میگه تموم شده بیخیالش ولی مامانم دیگه نمیتونه برگرده به زندگیش

حال دلم خیلی بده اگه میتونید یه صلوات برام بفرستید🫠

خواهرت نبایذ میگفت

پزشکی آینده به سمت ژنتیک و سلول های بنیادی است 🧬🤍 عاشق رشته تحصیلیم هستم 🔬🧪دکتر حسین بهاروند: موفقیت محصول خوشحالی و شادیست 💞 خدایاشکرت بابت مسیری که در آن قرار گرفتم 💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان کسایی که میگن به تو ربط ندارد زندگی خودشونه میان 

من فقط تو اینجوری موارد میگم مگه میشه؟طرف دختر بزرگ داره مگه دخترشو دوست نداره پسشرو دوست نداره زنش هیچی پس بچه ها چی 

درحال ساخت ....:)

بمیرم واسه دلش بشین باهاش حرف بزن بگو من ترو اینجوری میبینم نمیتونم درس بخونم منطقی باهاش حرف بزن ان ...

امیدوارم 

منم همینطور با این تفاوت که مادرم نمیدونه اگه بدونه میشه مثل مادر شما ، خیلیی سخته انگار تمام دلخوشی های یه دختر بچه یه شبه تموم میشه کاش همچین پدرایی وجود نداشتن هیچ چاره ای هم نداریم

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
با برادرات صحبت کن حتما با تعقیب پدرت زود پیداش می کنید

برادرام فقط برا عشق و حال برمیگردن خیلی ککشون نمیگزه 

مامانمم میگه جلو اونا ی طوری برخورد نکنید که بفهمن 

داداشام میدونن قطعا زنداداشامم میدون ولی مامانم نمیخواد قبول کنه ی طورایی دلش نمیخواد ی طور دیگع نگاش کنن

عزیزدلم تو تنها کاری که از دستت بر میاد اینه که تلاش کنی با هر سختی ای که هست تمام تمرکزت رو بزاری رو درس و کنکورت میدونم چقدر با این مشغله فکری و تو همچین شرایط خانوادگی ای درس خوندن برات سخته ولی باور کن هیچی ثابت نمیمونه نهایت تلاشتو بکن صد خودتو بزار تا به یجایی برسی اینطوری باور کن یه مادر هیچی جز خوشبختی بچهاش نمیخواد اون موقع میتونی تو هم کمکش کنی یا با کمک خواهر برادرات طلاقشو بگیری. 

نه اتفاقا میگه اشتباه بوده!!میگه تموم شده بیخیالش ولی مامانم دیگه نمیتونه برگرده به زندگیش

عجب...روح و روان یه زن و، تمام غرور و شخصیتش و لگدمال میکنن. بعد میگن تموم شده، اشتباه بوده، بیخیال😓

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

منم همینطور با این تفاوت که مادرم نمیدونه اگه بدونه میشه مثل مادر شما ، خیلیی سخته انگار تمام دلخوشی ...

واقعا دلخوشیام تموم شده دیگه بریدم و هیچ لذتی نمیبرم از زندگیم

برادرام فقط برا عشق و حال برمیگردن خیلی ککشون نمیگزه مامانمم میگه جلو اونا ی طوری برخورد نکنید که بف ...

مامانت درست میکه، جار زدنش درست نیست. وقتی زنداداشات بدونن ینی دوتا طایفه میدونن

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟