2777
2789

من ده روز دیگه زایمان میکنم، اولش میخواستم به مامانم بگم چند روز بیاد خونه ما بمونه (با اینکه میدونستم راحت نیست) ولی بعدش جاریم پشیمونم کرد.

گفت بعد زایمانش خونواده شوهر همش شام و ناهار ریختن خونه اش و خیلی اذیت شده و از اون روزا خاطرات بد داره. 

منم با همسرم صحبت کردم و اونم تایید کرد که فک و فامیلاش (حتی درجه دو ) حتما میان و به من گفت بهتره برم خونه مادرم تا خودم و بچه شرایطمون بهتر شه. 

مادرم هم اینجوری راضی تره.

حالا من از الان دلم گرفته چون خونه مامانم برم، شوهرم فقط میاد سر میزنه و برمیگرده، اینجا پیش ما نمیمونه. (هم از محل کارش دوره و هم اینکه زیاد راحت نیست اینجا بمونه)

چیکار کنم آخه؟ 🥺

دو روز برو خونه مادرت. بعدم به همه بگو همچنان اونجایی ولی برگرد خونت.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط چند روزه خوب خیلی از شوهرا نمیمونن مثلا من خودم دوس ندارم شوهرم بمونه خونه مامانم اینا بخوابه

منم مثل شما دوست ندارم. 

ولی مشکلی پیش نمیاد برای رابطه پدر و فرزندی؟ 

آخه شنیدم بچه روزای اول به صدای پدرش حساسه و دوست داره صداشو بشنوه و باباش بغلش کنه.

البته همسرم میگه میام سر میزنم ولی میدونم به خاطر مشغله کاریش زیاد نمیتونه بیاد.

نمیشه چون به مادرشوهرم تو یه ساختمونیم

بمون خونه مادرت. بعد که مادرشوهرت اینا اومدن بگو دکتر گفته نیاز به استراحت دارم و... دوست دارم برگردم خونه ولی مهمون که بیاد زشته دراز بکشم و... خلاصه سعی کن غیرمستقیم حالیش کنی اگه رفتی نباید زیاد بیان و حتی نذاره کسی بیاد. فهمید و تائید کرد که برو وگرنه بمون همونجا.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
منم مثل شما دوست ندارم. ولی مشکلی پیش نمیاد برای رابطه پدر و فرزندی؟ آخه شنیدم بچه روزای اول به صدای ...

نه عزیزم همسرتون از سرکار هم که بیاد بالاخره چقد میتونه بمونه پیش بچتون که بالاخره خسته میشه استراحت لازم داره میخوابه یه بار که با محبت بغلش کنه حله بعدشم ماهم مامانم اونطوری پیش مامان بزرگم مونده بود تازه پدر من سرباز هم بود من کلا ندیدمش اصلا هم مشکلی نیس خیلیم پدرمو دوس دارم و ارتباط خوبی داشتیم و داریم

نه عزیزم همسرتون از سرکار هم که بیاد بالاخره چقد میتونه بمونه پیش بچتون که بالاخره خسته میشه استراحت ...

مرسی از راهنماییتون 

اینقدر خونه مامانم میمونم تا بچه جون بگیره و خودمم اوکی بشم.

بعدش که برگشتم خونه خودم شاید یه جشن گرفتیم و همه رو دعوت کردیم تا همشون با هم یه روز بیان و تموم بشه بره.

جاریم میگه روز اول که اومدم خونه ام، به من گفتن برو زود حموم کن که مهمونا دارن میان، و وقتی از حموم برگشتم دیدم تمام فک و فامیل همسر اونجان و بچه داره دست به دست میشه بینشون...‌  متاسفانه خانواده سنتی هستن و خیلی خیلی اهل رفت و آمدن