2777
2789
عنوان

حاملگی

89 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا به یاریم بیاید چند ماهه دارم برای بارداری اقدام میکنم ولی نتیجه نمیگیرم شوهرم دیگه داره گیر میده ک چرا پس حامله نمیشم؛برای اقدام به بارداری باید چکار کنم راهکاری چیزی دارید واگه دکتر خوبی تو گلستان سراغ دارید بهم معرفی کنید ممنون میشم 

امام سجاد(ع) به یکی از اصحاب خود فرمود:برای فرزند خواستن این دعا را هفتاد مرتبه بگو:

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ»

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکتر رفتی تا حالا؟

نه خودم سرکارم زیاد وقت ندارم به شوهرمم گفتم ازاول بریم دکتر که همه چی زیر نظر دکتر باشه میگه نه اول حامله شو بعد بریم منم دکتر خوب سراغ ندارم وقت هم ندارم 

دکتر یا مامایی رفتی عزیزم تا یکسال طبیعه

شوهر و مادرشوهر عجله دارن وگرنه من خودم زیاد امادگی ندارم بعدم اینکه راسیتش خودمم استرس گرفتم اگه مشکلی از بدنم نباشه برای چی باردار نشدم پس

باید بری دکتر دکتر خوب بری دو سه ماهه باردار میشی

اره دنبال یه دکتر خوبم نه ازاونا ک فقط قرص و دارو بده واقعا حاذق باشه هر مشکلی هم باشه یا سوالی داشته باشم درست و حسابی جواب بده خیلیا فقط سرسری جواب میدن