2821
2789
عنوان

حاملگی

90 بازدید | 14 پست

سلام دوستان لطفا به یاریم بیاید چند ماهه دارم برای بارداری اقدام میکنم ولی نتیجه نمیگیرم شوهرم دیگه داره گیر میده ک چرا پس حامله نمیشم؛برای اقدام به بارداری باید چکار کنم راهکاری چیزی دارید واگه دکتر خوبی تو گلستان سراغ دارید بهم معرفی کنید ممنون میشم 

امام سجاد(ع) به یکی از اصحاب خود فرمود:برای فرزند خواستن این دعا را هفتاد مرتبه بگو:

«رَبِّ لَا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوَارِثِینَ وَ اجْعَلْ لِی مِنْ لَدُنْکَ وَلِیّاً یَرِثُنِی فِی حَیَاتِی وَ یَسْتَغْفِرُ لِی بَعْدَ مَوْتِی وَ اجْعَلْهُ خَلَفاً سَوِیّاً وَ لَا تَجْعَلْ لِلشَّیْطَانِ فِیهِ نَصِیباً اللَّهُمَّ إِنِّی أَسْتَغْفِرُکَ وَ أَتُوبُ إِلَیْکَ إِنَّکَ أَنْتَ الْغَفُورُ الرَّحِیمُ»

🔴❌️لایک نکنیددددد❌️🔴

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دکتر رفتی تا حالا؟

نه خودم سرکارم زیاد وقت ندارم به شوهرمم گفتم ازاول بریم دکتر که همه چی زیر نظر دکتر باشه میگه نه اول حامله شو بعد بریم منم دکتر خوب سراغ ندارم وقت هم ندارم 

دکتر یا مامایی رفتی عزیزم تا یکسال طبیعه

شوهر و مادرشوهر عجله دارن وگرنه من خودم زیاد امادگی ندارم بعدم اینکه راسیتش خودمم استرس گرفتم اگه مشکلی از بدنم نباشه برای چی باردار نشدم پس

باید بری دکتر دکتر خوب بری دو سه ماهه باردار میشی

اره دنبال یه دکتر خوبم نه ازاونا ک فقط قرص و دارو بده واقعا حاذق باشه هر مشکلی هم باشه یا سوالی داشته باشم درست و حسابی جواب بده خیلیا فقط سرسری جواب میدن 

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 16 ساعت پیش
2791
2779
2792