2777
2789
تاحالا هرکسی اومده تو زندگیم از سطح خیلیییی پاینتری برخوردتر بوده.

پس ببین یه کاری کن 

بیخیال اون گذشته ها باش 

این روش رو من تازه انجام دادم فعلا نتیجه نگرفتم ولی 

رو یه کاغذ یه دایره بکش وسطشم بنویس پارتنر آیندم یا همسر ایندم و این داریره رو با خط هایی به یه سری ویژگی هایی که دوس داری داشته باشه وصل کن و هر رثز نگاش کن و از خدا بخواه که همچین ادمی میخوایی 

من زیاد شانس نداشتم مثل خودت از پارنترهای گذشته 

اول عاشق میشم بعد فکر میکنم و میفهمم عه طرف خیلی ب درد نخوره

اشتباه عزیزم اول بشناس طرفت سریع ازنظراحساسی جلونرو روخودت کارکن خودتودوست داشته باش روعزت نفست کارکن وقتی تغییرکنی ادمای بهتری سمتت میان

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پس ببین یه کاری کن بیخیال اون گذشته ها باش این روش رو من تازه انجام دادم فعلا نتیجه نگرفتم ولی رو یه ...

من یکی دیگه خسته م الان چند روزه که شکست عاطفی وحشتناک خوردم و دیگه حتی نمیخوام به ادم جدید فکر کنم 

خیلییی ضربه خوردم خیلی .

تراپی هم برام فایده نداره چون تمام فریب های تراپی رو میدونم و تمام تکنیک هارو میدونم و هیچ کمکی بهم نمیکنه

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

اشتباه عزیزم اول بشناس طرفت سریع ازنظراحساسی جلونرو روخودت کارکن خودتودوست داشته باش روعزت نفست کارک ...

درسته 

ولی دیگه کسی رو نمیخام

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است