2821
2789

شاید باورت نشه ها ولی من ماشینمو همیشه تصور میکردم همووون شد 

ولی چند سال زندگی با عشقمو تصور کردم همش کنار خودم تجسمش کردم ولی نشد ....

حالا نمیدونم جذب راسته یا دروغ

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید باورت نشه ها ولی من ماشینمو همیشه تصور میکردم همووون شد ولی چند سال زندگی با عشقمو تصور کردم هم ...

عشقتون منظور هر کسی که جدید بیاد تو زندگیتون یا قبلا باهم بودین؟

والا من یه چیزی میگم شاید خندت بیاد😐

ولی مطمئنم قانون جذب بود ببین خرداد ماه یه گربه تو خونه ما زایید بعدش رفت بعد من توله شو اوردم تو خونه ترگل ورگل کردم و شیر بهش دادم و اینا ولی بعد مامانش اومد بردش من بعد اون خیلی دوست داشتم یه بچه گربه دیگه ببینم و بیاد دستم شرایط خرید و اینارم ندارم بعد همش حس میکردم که دوباره این اتفاق میوفته انگار تا اینکه دقیقا دو روز پیش یه پیشی کوچولو تو کوچه مون پیدا کردم اوردمش خونه اما بعدش یه گربه دیگه اومد بردش نمیدونم ننش بود یا نه الان دوباره میخوام بشینم جذب کنم یکی دیگه رو ولی ایندفعه به احدی نمیدمش🤣🤣🤣🤣

هرچه تبر زدی مرا،زخم نشد؛جوانه شد🌱
عشقتون منظور هر کسی که جدید بیاد تو زندگیتون یا قبلا باهم بودین؟

کسی که قبلاً باهم بودیم و خوبم بودیم

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

جذب شاید برا وسیله و موقعیت و این چیزا جواب بده 

ولی حس میکنم در مورد آدم جواب نمیده چون اون آدمم ممکنه دلش جای دیگه باشه و قدرت انتخاب و اختیار داره .

پس منتظر بهترش باش خدا برنامه‌های بهتری داره برات من خودمم دقیقا شرایطتو داشتم

امیدوارم همین بشه

جذب شاید برا وسیله و موقعیت و این چیزا جواب بده ولی حس میکنم در مورد آدم جواب نمیده چون اون آدمم ممک ...

ببین اونم قضیه دیگه ای داره 

تو چیزی که هم سطحه توعه یا نزدیکای سطحت هست رو جذب میکنی 

مثلا منی که یه آدم عادیی هستم و سطحم اینه نمیتونم اینکه پسر مثلا ترامپ رو جذب کنم که بیاد تو زندگیم 

این وقتی ممکن میشه که هم سطح اون بشم مثلا منم دختر یه معروفی بودم و…

شاید سطحاتون به هم نمیخورده منظور شاید لیاقتتو نداشته یا هزار دلیل دیگه میتونه داشته باشه

ببین اونم قضیه دیگه ای داره تو چیزی که هم سطحه توعه یا نزدیکای سطحت هست رو جذب میکنی مثلا منی که یه ...

تاحالا هرکسی اومده تو زندگیم از سطح خیلیییی پاینتری برخوردتر بوده.

تاحالا هرکسی اومده تو زندگیم از سطح خیلیییی پاینتری برخوردتر بوده.

روخودت کارکن عزیزم وقتی ازنظردرون لولت بره بالا ناخوداگاه ادمای باموقعیت بالا سمتت میان

🕊میشود هرآنچه ک باید بشود🕊✨🤲🏻

روخودت کارکن عزیزم وقتی ازنظردرون لولت بره بالا ناخوداگاه ادمای باموقعیت بالا سمتت میان

اول عاشق میشم بعد فکر میکنم و میفهمم عه طرف خیلی ب درد نخوره 

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز