بچها میگن اومده کسی خبر داره؟خواهر من دهمه از صبح داره سکته میزنه سایت واسش بالا نمیاد فقط میزنه در صورتی ک دانش آموز دهم هستید کارنامه ی شما در حال بهروزرسانی است یعنی چی بگید این بچه هممونو دق داده
دیشب نمرات رو زدند اما امروز سایت برای همه در حال به روزرسانیه
یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻
یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻
فعلا بهش استرس ندین به خاطر نمرات یازدهم در حال به روز رسانیه باهاشم صحبت کنین هر چی شده دیگه تمومه ...
والا ما ک استرس نمیدیم اون بیشتر بهمون استرس میده😂😂امروز اومده پیش بابام به گریه شده ک مرسی ک منه بی مصرفو نگه داشتید توی خونه من تو هیچ کاری خوب نیستم من درسم خوب نیست باید برم بمیرم لطفا منو ببخش😂😂😂بابامم فقط میخندید