2777
2789
عنوان

نمرات نهایی دهم

2091 بازدید | 15 پست

بچها میگن اومده کسی خبر داره؟خواهر من دهمه از صبح داره سکته میزنه سایت واسش بالا نمیاد فقط میزنه در صورتی ک دانش آموز دهم هستید کارنامه ی شما در حال بهروزرسانی است یعنی چی بگید این بچه هممونو دق داده

سلام عزیزم 

برای همه زده همین رو 

دیشب نمرات رو زدند اما امروز سایت برای همه در حال به روزرسانیه 

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا آدم میمونه چی بگه 

چرا این کار رو میکنن

هدفشون چیه ؟؟؟؟

یادت نره همه ی اتفاقات بد ، گذراست🌹😍🤍 و شما قرار هست از امتحان بزرگ خالقت سر افراز بیرون بیای ✌️💪 و تماااام تلاشت رو کن برای خوشحال کردن خداوندی که ۲۴ ساعت بدون هیچ بی نظمی داره بهت نفس کشیدن رو هدیه میده...🦋🌻 

الان بهش بگم دق میکنه

فعلا بهش استرس ندین 

به خاطر نمرات یازدهم در حال به روز رسانیه 

باهاشم صحبت کنین هر چی شده دیگه تمومه مهم نیست نتیجش

More water flowed under the bridge, people changed their minds
فعلا بهش استرس ندین به خاطر نمرات یازدهم در حال به روز رسانیه باهاشم صحبت کنین هر چی شده دیگه تمومه ...

والا ما ک استرس نمیدیم اون بیشتر بهمون استرس میده😂😂امروز اومده پیش بابام به گریه شده ک مرسی ک منه بی مصرفو نگه داشتید توی خونه من تو هیچ کاری خوب نیستم من درسم خوب نیست باید برم بمیرم لطفا منو ببخش😂😂😂بابامم فقط میخندید 

والا ما ک استرس نمیدیم اون بیشتر بهمون استرس میده😂😂امروز اومده پیش بابام به گریه شده ک مرسی ک منه ...

شاید زیادی کمال‌گراست 🥲😂

خیلی دارن با روح و روان بچه ها بازی میکنن...

فعلا بهش استرس ندین به خاطر نمرات یازدهم در حال به روز رسانیه باهاشم صحبت کنین هر چی شده دیگه تمومه ...

والا خانواده منکه نمره هارو زدن تو سرم 🙂 میخوام گریه کنم خاک برسم

والا خانواده منکه نمره هارو زدن تو سرم 🙂 میخوام گریه کنم خاک برسم

سال بعد ترمیم میزنی ... دیگه چیزیه که تموم شده نمیشه کاریش کرد فکر آینده باش