من به خاطر سختیایی ک تو زندگیم کشیدم یه آدمی شدم بی اعصاب خیلی زیاد دلم میخواد نباشم آدم کینه ای شدم هیچ کسو نمیتونم ببخشم به هیچ قیمتی اونقدی اعصابم خورده فکر میکنم اعصابم خیلی ضعیف شده در حد افسردگی هستم دمنوشی برای اعصاب سراغ ندارین آروم بشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یوگا_دمنوش گل گاو زبان_تو اتاقم گلاب اسپری میکنم_فیلم و انیمیشن میبینم و سعی میکنم تو اون زمان فیلم دیدن به هیچ چیزی جز فیلم فکر نکنم_دفترشکرگزاری دارم و روزانه از خدا بابت نعمت هاش شکرگزاری میگنم
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)
عاشقان واقعی از دوری معشوقشان گلایه نمیکنند،بلکه هر دوری و کجخلقی از طرف او را به فا.ل نیک تعبیر میکنند🥲کاش دست کم شعری خوانده بودید!یا در خانه گربه ای نگه میداشتیدشاید آنوقت کمتر دنیا را میآلودید. من عاشق خانه های کوچکم؛خانه هایی که اتاقی برای قهر ندارند :)