هروقت استرس گرفتم و توکل نکردم یه اتفاق بدی افتاد ولی وقتی دلگرم کنی بهش خداروشکرر همه چی خوب پیش میرههه
منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️
اما سه چهار سال پیش تا سر حد مرگ منو اذیت کردن فقط به خدا و اهل بیت و شهدا توکل و توسل کردم باور کن دیدم خدا دستمو گرفته لحظه به لحظه میگه نگران نباش خودم پیشتم
توکل باورش ندارم دوسال صداش زدم دقیقا اونجایی که توکلم کامل شدزد زیر همه چی و خرابش کرد!
آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.