2777
2789

من یبار از ته دل خدارو صدا زدم همون یبارم دست رد به سینم زد از اون ببعد یادم اومد این دنیا خودمم و خودم

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 

هروقت استرس گرفتم و توکل نکردم یه اتفاق بدی افتاد ولی وقتی دلگرم کنی بهش خداروشکرر همه چی خوب پیش میرههه

منتظر عزیزی نشسته ام که جهان انتظارش را میکشد.🍁در انتظار یاری نشسته که همراهی اش کند، منتظر زمان ظهورش نشسته، برای مردم فرج و گشایش در امور به ارمغان آورده و جهان را از عدالت پر خواهد کرد، حال منتظر یاری گری نشسته ، منتظر کسی که منتظرش باشد🍁✨میشه برای فرج یه صلوات بفرستید؟فرستادید بهم بگید براتون صلوات بفرستم❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یبار از ته دل خدارو صدا زدم همون یبارم دست رد به سینم زد از اون ببعد یادم اومد این دنیا خودمم و خ ...

منم شده به خواسته ام نرسیدم اما بالاخره خسته شدم فهمیدم خدا نمی خواد باز به خودش توکل کردم 

منم شده به خواسته ام نرسیدم اما بالاخره خسته شدم فهمیدم خدا نمی خواد باز به خودش توکل کردم

من دیگه خدا سر نرسید به شوهر پولدار توکل کردم اون زودتر سر رسید

هموت خدا شوهر پولدارو گذاشته جلوت

خدا خودش کمک میکرد خیلی بهتر بود تا صیغه یک پیر خرفت شم 

هر لحظه با توکل به خدا پیش می‌رم ما که کسی نیستیم

اما سه چهار سال پیش تا سر حد مرگ منو اذیت کردن فقط به خدا و اهل بیت و شهدا توکل و توسل کردم باور کن دیدم خدا دستمو گرفته لحظه به لحظه میگه نگران نباش خودم پیشتم

توکل باورش ندارم دوسال صداش زدم دقیقا اونجایی که توکلم کامل شدزد زیر همه چی و خرابش کرد!

آرامم (همسرم)!میدونی رفتنت با من چیکار کرد؟انگار یکی هزاران بار قلبمو زیر پاش له کرد انگار یهو وارد یه چاه سیاه تاریک شدم انگار یکی منو تو یه سیاره دیگه تک و تنها ول کرده و رفته رفتنت برام یه گودال سیاه  ساخت که همیشه دارم بهش نگاه میکنم همه میگن:” احمق نباش اون دیگه نمیاد.”ولی من با خنده میگم:” اون خیلی دوسم داشت،میاد،میدونم که میاد.”و منه احمق قلب پودر شدمو تو دستم گرفتم و هنوزم منتظرم تو بیای.