2777
2789

خدا رو برای خودش صدا بزن نه برای کاری که‌میتونه برات انجام‌بده  یعنی برای خودش بخواه نه کارهاش ،اونوقت میبینی که چقدر هواتو داره .تا دلت بخواد تجربه دارم .اینم بگم قرار نیست همه چی خوب پیش بره ولی در نهایت برد با توست .توکل یعنی نگاهت به شرایط نباشه به خود خدا باشه .اما چیزی که بالاتر از توکل هست فروتنی هست .یعنی حتی اگه تو بدترین‌شرایط زندگی هم قرار گرفتی مثل یوسف و ایوب و ...بدونی خدا برات بد نمیخواد و حتما حکمتی داره .

من یبار از ته دل خدارو صدا زدم همون یبارم دست رد به سینم زد از اون ببعد یادم اومد این دنیا خودمم و خ ...

دور از تشبیه، پناه بر خدا

تا حالا نشده از پدر و مادرت یه چی بخوای بگن نه بعد بفهمی به صلاحت بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دور از تشبیه، پناه بر خداتا حالا نشده از پدر و مادرت یه چی بخوای بگن نه بعد بفهمی به صلاحت بوده

یتیم شدنم به صلاحم بود صیغه یک پیرمرد شدم به صلاحم بود رحممو اجاره دادم به صلاحم بود ؟  یک پسر دارم تا حالا یبارم بغلش نکردم به صلاحم بود؟

بی ارزش ترین انسان ها؛ اونایی هستن که خوب بودن  دیگرانو میزارن پای زرنگی خودشون 
میتونسی بخاطر پول صیغه پیر خرفت نشی

میتونسم ؟جنده میشدم خوب بود اواره شده بودم بدون خونه چیکار میکردم وقتی صاحب خونه بیرونم کرده تو جا من بودی چیکار میکردی؟ 

هر خیری از اونه هر چی که فکر کنی حتی شوهر پولدار

شوهر پولدارم خیری توش نبود کل زندگی من تو یک دایره شریه فکر کنم خدا با من مشکل داشته 

میتونسم ؟جنده میشدم خوب بود اواره شده بودم بدون خونه چیکار میکردم وقتی صاحب خونه بیرونم کرده تو جا م ...

گفتم برو ج. ه شو؟؟؟  

خیلی راه دیگ هس ک بری ولی اگر پیر خرفت بود دغدغه دعوت مادرشوهرتم نداشتی یه چیزایی حکمت داره

برای سلامتی و سالم بودن دختر قشنگم لطفا صلوات بفرستید❤
گفتم برو ج. ه شو؟؟؟ خیلی راه دیگ هس ک بری ولی اگر پیر خرفت بود دغدغه دعوت مادرشوهرتم نداشتی یه چیزا ...

اونو من تایپیک نزدم دوستم کاربریش تعلیق شده بود برا همینه ببین دختر وقتی اواره ای کار نداری خونه نداری یعنی سقف بالاسرت نیست نمیتونی تو پارک بخوابی چیکار میکردم؟