2777
2789
عنوان

ورزش و باشگاه و ماه محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10601 بازدید | 39 پست
البته هم استارتر و هم همگی خانم هایی که اینجا هستن عاشق 😍 امام حسین (ع) هستن وگرنه وارد این تاپیک ن ...

یا خود خدا چرا فکر میکنید هر کس که یه حکم خدا رو میگه و امر به معروف میکنه خودش رو معصوم فرض کرده نه اینطور نیست منم یه آدمم و از شما بیشتر گناه نداشته باشم کمتر ندارم من از بالا به کسی نگاه نکردم و نمیکنم چون همچین حقی رو ندارم ولی دوست داشتم با این احکام آشنا باشید متاسفانه افرادی هستند همیشه که یه جوری دوست ندارن این حرفا رو گوش بدن ما آدم ها متاسفانه اینقدر میلمون به گناه زیاد شده که حرف حق رو نمیشنویم 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

مگه باشگاهها بازن؟؟!!! بعدشم فک نکنم خودشون آهنگ بذارن..

شمریم اگر روز ستم خاموشیم ... خون است اگر آب خنک می نوشیم ... آن سوی جهان کرب و بلایی برپاست ... هه ماهم دلمان خوش است مشکی پوشیم😢 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا من جوابتون رو بدم باز شما یه چیز دیگه میگین در اسلام وقتی چیزی حرام میشه که برای انسان ضرر داره ...

یعنی موسیقی برای انسان ضرر داره؟

خواهش میکنم بیخیال شید

من میتوااااااااااانم. خدایا شکرت  
البته هم استارتر و هم همگی خانم هایی که اینجا هستن عاشق 😍 امام حسین (ع) هستن وگرنه وارد این تاپیک ن ...

یا خود خدا چرا فکر میکنید هر کس که یه حکم خدا رو میگه و امر به معروف میکنه خودش رو معصوم فرض کرده نه اینطور نیست منم یه آدمم و از شما بیشتر گناه نداشته باشم کمتر ندارم من از بالا به کسی نگاه نکردم و نمیکنم چون همچین حقی رو ندارم ولی دوست داشتم با این احکام آشنا باشید متاسفانه افرادی هستند همیشه که یه جوری دوست ندارن این حرفا رو گوش بدن ما آدم ها متاسفانه اینقدر میلمون به گناه زیاد شده که حرف حق رو نمیشنویم 

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  
یا خود خدا چرا فکر میکنید هر کس که یه حکم خدا رو میگه و امر به معروف میکنه خودش رو معصوم فرض کرده نه ...

شما ماها رو میشناسی؟ 

میدونی چجور آدم هایی هستیم؟

حتی ببینی مارو نمیشناسی پس قضاوت نکن

ولی درمورد میل به گناه 

پاسخ سوال من رو صریح بدین شما تلویزیون دارین یا ندارین؟

تبلیغ مای بیبی رو دیدی؟

اگه دیدی و بازم تلویزیون داری حق نداری امر به معروف کنی 

من مقلد آقای خامنه ای هستم و ایشون نگفتن تلویزیون حرامه پس چون آهنگای باشگاه ما همون آهنگای برنامه 90 و توپ و توره برا من اشکالی نداره

درآخر سوال به رفتن باشگاه در ماه محرم بود نه گوش کردن به اصوات طرب. 

من الله التوفیق

از حسین ابن علی هرچه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش از او نسل علی دوست بخواه. 

من قبلا ماه صفر باشگاه ميرفتم خودشون آهنگ نميذاشتن

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏

عزیزم اینکه این سوال برات پیش اومده و اهل احترام و عقیده اید بسیار ارزش مندو محترم...

و اگر من هم جای شما بودم کلا نمیرفتم چون احترام به بزرگان دین مخصوصا ایام محرم و سفر بسیار باارزش تر از برخی کارهای روتینم میدونم و میدونم اهل بیت هم حواسشون بهم هست که به خاطر اوناست و حتما نتیجه اش رو هم میبینم.

اگر میشه تو خونه ورزش ادمه بده و اگر شرایطت ویژه است همون حرمت دهه اول و بقیه شهادت ها و مناسبت هایی که در طول این دوماه هست نگه دار و مابقی رو برو باشگاه و ضمنا از مسئولین باشگاه بخواه آهنگ های مناسب تری انتخاب کنن یا اگر میشه بدون آهنگ باشه تا پایان این ایام.

موفق باشی

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...

خانم گل عزیزم ببخش که اینو میگم 

البته دغدغه بسیار زیبا و قابل احترامی داری و بسیار بجاست اما متاسفانه ممکن باعث بشه برخلاف نظر و قصد خودت ه عده بیان یه حرفایی بزنن که  خدای نکرده منجر به بی احترامی به دین و اباعبدالله بشه 

کاش تایپک قفل میکردی. البته بازم هرجورخودت صلاح میدونی گلم

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...

اصلا نمیتونم درک کنم موسیقی که یه هنر هست حرام اعلام بشه وهمگی بگن چون اسلام گفته پس حرامه حتما مضره که حرامه 

کسی اصلا با دید عقلانی به موضوعات توجه نداره 

به نظر شما برده داری مضر تر از موسیقی نیست ؟یا چند تا چند تا زن گرفتن اقایون یا جنگ و جهاد مضر تر نیست برای یه جامعه و خانواده ها ؟نمیدونم چرا اینا حرام اعلام نشده ؟کمی تفکر هم بد نیست 

الان میان میگن اسلام حتما یه چیزی میدونسته که اونا رو حروم نکرده