2777
2789
عنوان

ورزش و باشگاه و ماه محرم

| مشاهده متن کامل بحث + 10601 بازدید | 39 پست
حالا من جوابتون رو بدم باز شما یه چیز دیگه میگین در اسلام وقتی چیزی حرام میشه که برای انسان ضرر داره ...

عزیزم به اندازه آدم های روی زمین اعتقادشخصی هست...

هرکس خدارو یه جور قبول داره 😊 

چه زود جو میدی عزیزم کسی نگفت مداحی گفتیم ورزش بدون اهنگ حرام .  

جو ندادم، دارم تصور مى كنم. نظر شخصى من اينه كه بعضى موسيقى ها به ورزشكار انرژى و انگيزه بيشترى مى دن كه براى اون ورزش داره مى ره باشگاه. كارى هم به بقيه مباحثش ندارم.

حیف که فقط یک بار زندگى مى کنیم.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه اینجا اگر کسی اصول اسلامی رو میگه و میگه که اینکار حرامه یه عده فقط منتظرن که بریزن سرش حالا چون چی چون به نفعش نیست چون دلش میخواد یه کار دیگه رو انجام بده و میبینه اگه اون حرف رو قبول کنه خیلی از جاها رو نمیتونه بره و خیلی کارها رو نمیتونه بکنه .برای همین زود جبهه میگیره بدون اینکه فکر کنه که کسی که یه چیزی رو میگه از خودش در نیاورده . حالا هر کس مسئول رفتار و کردار خودش هست .لا اکراه فی الدین .کسی مجبور نیست کاری رو انجام بده که دوست نداره .

خدایا فقط تو رو دارم هوامو داشته باش .  

فکر کنم اشکال شرعی نداره چون خود دین اسلام هم خیلی سفارش به ورزش کرده 

منم میرم به فکر فرو رفتم 😞😞

از حسین ابن علی هرچه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش از او نسل علی دوست بخواه. 
عزیزم به اندازه آدم های روی زمین اعتقادشخصی هست...  هرکس خدارو یه جور قبول داره 😊

درسته هر کس اعتقاد ودینی داره و برای خودش محترمه ولی بحث ما اینجا اسلام و دین محمد هست و کسانیکه دوست دارن جوری زندگی کنند که خدای محمد دوست داره .و خدا هم کسی رو به کاری مجبور نکرده من فقط نظر مراجع رو در این باره گفتم و حالا هر کس دوست داره قبول میکنه و کسی هم که نه قبول نمیکنه 

فکر کنم اشکال شرعی نداره چون خود دین اسلام هم خیلی سفارش به ورزش کرده  منم میرم به فکر فرو رفت ...

عزیزم به دفتر مرجعتون زنگ بزنین 

چه زود جو میدی عزیزم کسی نگفت مداحی گفتیم ورزش بدون اهنگ حرام . 

خب تو باشگاه آهنگ بی کلام میذارن آهنگ های اسپرت که اون ور دنیا هم برا ورزش استفاده میشه فکر نکنم حرام باشه

و اگر بحث حرمت باشه که آهنگ حرام غیر ماه محرم و صفر هم حرامه 

بحث سر احترام به ماه محرمه که نکنه اون آهنگ های به قول معروف اکسیژن هم بی احترامی باشه.

فکر کنم اشکال شرعی نداره چون خود دین اسلام هم خیلی سفارش به ورزش کرده  منم میرم به فکر فرو رفت ...

در مورد ورزش بسیار سفارش شده ولی نباید با فعل حرام باشه .

خب تو باشگاه آهنگ بی کلام میذارن آهنگ های اسپرت که اون ور دنیا هم برا ورزش استفاده میشه فکر نکنم حرا ...

من یه سوال میپرسم امام حسین علیه السلام فقط آیا در محرم و صفر احترام دارن ؟ 

من چند دفعه از کنار باشگاه رد شدم آهنگ هایی گذاشته بودن که برای رقص بود دیگه 

در مورد ورزش بسیار سفارش شده ولی نباید با فعل حرام باشه .

صرف استفاده از ادوات موسیقی که آهنگ حروم نیست اگر اینطور باشه سرود ملی هم حرومه 

حالت طرب حرومه 

البته من عالم این علم نیستم اندازه فهم خودم اظهار نظر میکنم

ولی عزیزم بری باشگاه متوجه میشی آهنگ ها چیه 

من یه سوال میپرسم امام حسین علیه السلام فقط آیا در محرم و صفر احترام دارن ؟  من چند دفعه از کن ...

خب اونجا که شما رد شدی رو نمیدونم شاید موقع کلاس رقصشون بوده 

باشگاه ما آهنگ بی کلام میذاره

من یه سوال میپرسم امام حسین علیه السلام فقط آیا در محرم و صفر احترام دارن ؟  من چند دفعه از کن ...

البته هم استارتر و هم همگی خانم هایی که اینجا هستن عاشق 😍 امام حسین (ع) هستن وگرنه وارد این تاپیک نمیشدن 

ولی من یه سوال از شما دارم بقیه گناه ها بی احترامی به حسین فاطمه نیست؟

و شما هم انجام میدی از بالا به بقیه نگاه نکن معصومین 14 نفر بودن فقط…… .

خب اونجا که شما رد شدی رو نمیدونم شاید موقع کلاس رقصشون بوده  باشگاه ما آهنگ بی کلام میذاره

عزیز دل من آهنگ بی کلام بود  حرام بودن آهنگ به با کلام بی کلام نیست همون که شما دلت میخواد یه حرکتی باهاش کنی میشه حرام دیگه .

عزیز دل من آهنگ بی کلام بود  حرام بودن آهنگ به با کلام بی کلام نیست همون که شما دلت میخواد یه ح ...

پس حتما شما تو خونه تلوزیون نداری عزیزم چون آهنگ های تو پیام های بازرگانی هم محرک شاید باشن😂😂😂😂😂

به نظرم ورزش خیلی خوبه حتما ادامه بده کاش منم بتونم برم باشگاه.اخه بچه کوچیک دارم نمیشه هیچ کس نگرش نمیداره

باردار نیستم.تیکر تولد دخترمه  هرموقع بین من و یه نفر دیگه شک داشتی که کدومو انتخاب کنی،منو انتخاب نکن!