2777
2789
عنوان

برم دانشگاه یا پشت کنکور بمونم

941 بازدید | 20 پست

؟؟؟

تراز کلم ۷۲۰۰ میشه مامایی میخوام ولی فکر نکنم دولتی بیارم نه؟ ازاد هم نمیدونم خیلی گرونه بابام باز نشسته س نمیتونه ترمی ۱۵تومن بده

بخوام پشت بمونم سختم هست ولی خانواده م پشتم هستن

ب نظرتون چیکار کنم

نسبت به پارسال خیلی ترازم بهتر شد....۱ سال پشت موندم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با ۸۰۰۰ من هوشبری دولتی میارم؟

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

میتونی خودت بری سرکار ؟‌ پشت کنکور موندن با این مصوبه ها فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه. هرطور شده یه رشته بره.‌پشت موندن فقط یک سال ارزش داره

اگه تو تاپیکی نظر دادم که خودت صاحب اون تاپیک نیستی و نظرت با نظر من مخالفه و نمیتونی اونو مودبانه بیان کنی پس هیچوقت ریپلایم نکن وگرنه دعوامون میشه🤷🏼‍♀️اگه سئوالی ازم پرسیدی یا تکم کردی یا نظری دادی که ریپلایتو جواب ندادم بدون یا تاپیک ترکیده و یا کاربریم معلق شده به لطف نی‌نی‌ یار😒🩵 وگرنه حتما جواب میدم و نمی‌ذارم دلت بشکنه 🥺😂🩷 

از همین امروز شروع کن تا وقتی نتایج بیاد.اگه خوندی تا اونموقع بمون...اگه نه برو عمرتو تلف نکن

عه🥲🥲اره اینم نظر خوبیه

خب اخه حتی نتایجم بیاد میدونم مامایی دولتی نمیارم چ غلطی کنم😑

آره

مرسی عزیرم

هیچ‌چیزی انقدر مقدس نیست که نشه زیر سوال بردش!!  زندگی که یک‌بار زیرسوال نره ارزش زیستن نداره                                       مَن اَز مَن مُردَمو پیدا شدم باز!!

میتونی خودت بری سرکار ؟‌ پشت کنکور موندن با این مصوبه ها فکر نکنم کار عاقلانه ای باشه. هرطور شده یه ...

اخه من چه کار نیمه وقتی برم ک سر ترم بتونم ۱۵تومن ب دانشگاه بدم🥲🚶🏽‍♀️ تاحالا اصن کار نکردم بیرون نمیدونم 

اگه میخواستم هر رشته ای برم ک همون سال اول میرفتم فرهنگیان ولی ب خاطر علاقه م موندم پشت