2777
2789
عنوان

گیسوام.چرا کیت من هرروز پررنگه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 126 پست
فدات بشم.میخوام ولی واقعا سخته😘😘😘😘

خخخخ دیروز یه خانمه رو تو خیابون دیدم بچه بغلش بود؛ واااای که بچه چقدر داشت اذیتش میکرد؛ واقعا سخت بود😓😓

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
خخخخ دیروز یه خانمه رو تو خیابون دیدم بچه بغلش بود؛ واااای که بچه چقدر داشت اذیتش میکرد؛ واقعا سخت ب ...

دقیقا😕😕

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دکتر بهم گفت از ۱۵ پری به مدت ۱۰ شب شبی ۲ تا بخور

خب ، دقیقا برای جلوگیری از سقط بهت داده چون حدودا از نیمه سیکل پریود باید مصرف بشه، مشکلی نداره فقط حتما دوزش رو درست رعایت کن و دارو رو مداوم مصرف کن، حتی زمانیکه باردار شدی به سلامتی قطعش نمیکنی سر خود سریع برو پیش دکترت ممکنه بهت واژینال بده .  

دوستان از بچه دار شدن نترسین، بالاخره هر دوره از زندگی مسیولیتهای خودشو داره، همین ازدواج کم مسیولیتی نیست، آدم بخواد اینجوری فکر کن کلا باید مجرد بمونه، لذت هم داره هر چیزی در کنار سختیاش.

کیت رو باید فکر کنم ۱۱ صبح تا ۴ بعد از ظهر بزنیا . از همش عکس بگیر  هروز رنگش‌کمرگ یا پررنگ میصه

خدایا کی این انتظار تموم میشه. میشه برای مامان شدنم یه صلوات از ته دل مهربونتون بفرستید 😗
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792