2777
2789
عنوان

گیسوام.چرا کیت من هرروز پررنگه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 126 پست
بله عزیزم...الان همه کیتامو دارم..بعضیاشو صبح گذاشتم بلد نبودم..امروز کاملا با دستور تو گذاشتم بازم ...

، خب پس ، نتیجه میگیریم بارداری  

ولی گیسو جون اگر مال بقیه روزات رو اشتباه گذاشتی با امروز مقایسه نکن، به هر حال حتما اقدامتو از دست نده چون ممکنه هر لحظه تخمکت آزاد بشه ، و اینبار درست استفاده کردی ، پس ایشالله که بارداری.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

، خب پس ، نتیجه میگیریم بارداری     ولی گیسو جون اگر مال بقیه روزات رو اشتباه گذا ...

لیلا ۱ سوال این قرص پروژسترون که دارم میخورم..به بارداری ممکنه لطمه بزنه؟😱😱😱😱

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
 ، خب پس ، نتیجه میگیریم بارداری     ولی گیسو جون اگر مال بقیه روزات رو اشتباه گذا ...

ممنون گلم...باشه من اقدامم ک میکنم😍😍😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
آها منم آمپول زدم این ماه خواستم ببینم از ماه بعد مرتب میشه یا نه

مرتب شدن به امپول ربط نداره باید دارو مصرف کنی...آمپول فقط باعث میشه  پری بشی همین

لیلت ۱ سوال تین قرص پروژسترون که دارم میخورم..به بارداری ممکنه لطمه بزنه؟😱😱😱😱

نه عزیزم، پروژسترون یه خاصیتی داره که هم برای جلوگیری از سقط استفاده میشه هم برای باز کردن پریود ولی بستگی به طرز استفاده داره، مثلا امثال من که میکرو میکنیم کل سیکل میکرومون از روز پانکچر یا همون تخمک کشی هر روز پروژسترون مصرف میکنیم خب این باعث جلوگیری از سقط میشه ولی دیدی یه مواقعی یکی پریود نمیشه دکتر به اونم پروژسترون میده ولی هم دوزش متفاوت هم زمان مصرفش ، بنابراین نگران نباش اتفاقا برای جلوگیری از سقط .پریودتم تنظیم میکنه.

نه عزیزم، پروژسترون یه خاصیتی داره که هم برای جلوگیری از سقط استفاده میشه هم برای باز کردن پریود ولی ...

اخ مرسی عشقم راحت شدم😥😥😓😓😓

گیسو خوشبحالت تکلیفت با خودت روشنه😕  من دوساله ازدواج کردم؛ ولی هنوز نمیتونم به بچه فکر کنم😕

منموهمچین معلوم نیست ۱ بار میخوام...ولی به یه چیزایی فک میکنم یهو دلم میلرزه...فعلا فقط دارم اقدام میکنم😕😕😕

اقدام یادت نره ، ایشالله تاپیک بی بی چک مثبت میزنی .

چشم عزیز دلم‌مرسی😍😍😍

منموهمچین معلوم نیست ۱ بار میخوام...ولی به یه چیزایی فک میکنم یهو دلم میلرزه...فعلا فقط دارم اقدام م ...

خب همین که اقدام میکنی یعنی میخوای دیگه... انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته😚

بگذارید خدا تصمیم بگیرد...
نه عزیزم، پروژسترون یه خاصیتی داره که هم برای جلوگیری از سقط استفاده میشه هم برای باز کردن پریود ولی ...

دکتر بهم گفت از ۱۵ پری به مدت ۱۰ شب شبی ۲ تا بخور

خب همین که اقدام میکنی یعنی میخوای دیگه... انشالله هرچی خیره برات اتفاق بیفته😚

فدات بشم.میخوام ولی واقعا سخته😘😘😘😘

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 12 دقیقه پیش
2791
2779
2792