بچه ها الان ۴ روزه...فک کردم چون اول صبح گذاشتم اشتباه شده..اما امروز قبل صبحانه گذاشتم ..بعد صبحانه و خوردن آب.و تخلیه ادرار اول..باز گذاشتم دو خط پررنگ شد..آخه ۴روز🤔🤔🤔
گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
بله عزیزم...الان همه کیتامو دارم..بعضیاشو صبح گذاشتم بلد نبودم..امروز کاملا با دستور تو گذاشتم بازم ...
، خب پس ، نتیجه میگیریم بارداری
ولی گیسو جون اگر مال بقیه روزات رو اشتباه گذاشتی با امروز مقایسه نکن، به هر حال حتما اقدامتو از دست نده چون ممکنه هر لحظه تخمکت آزاد بشه ، و اینبار درست استفاده کردی ، پس ایشالله که بارداری.
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
لیلت ۱ سوال تین قرص پروژسترون که دارم میخورم..به بارداری ممکنه لطمه بزنه؟😱😱😱😱
نه عزیزم، پروژسترون یه خاصیتی داره که هم برای جلوگیری از سقط استفاده میشه هم برای باز کردن پریود ولی بستگی به طرز استفاده داره، مثلا امثال من که میکرو میکنیم کل سیکل میکرومون از روز پانکچر یا همون تخمک کشی هر روز پروژسترون مصرف میکنیم خب این باعث جلوگیری از سقط میشه ولی دیدی یه مواقعی یکی پریود نمیشه دکتر به اونم پروژسترون میده ولی هم دوزش متفاوت هم زمان مصرفش ، بنابراین نگران نباش اتفاقا برای جلوگیری از سقط .پریودتم تنظیم میکنه.