2777
2789
عنوان

گیسوام.چرا کیت من هرروز پررنگه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 126 پست
من ساعت چهار بعد ظهر میگذاشتم. اون بی بی چکه که میگن اول صبح بذاری بهتر جواب میده

میدونم...منم واسه تست اول صبح نذاشتم باز دو خط شد😐😐

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه دماسنج دیجیتال بگیر و از دو روش با هم استفاده کن. بهتر جواب میگیری

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

منظورم تب سنجه

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
من زیاد دیدم تو همین سایت میگن کیت خوب نیست؛ انگار فقط استرس میاره

والا استرسم ندارم دلم خوش باشه😁بیشتر جالب بود واسم😂😅😂من و اینهمه تخمک و خوشبختی محاله😂😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
میگم یه سونو بدی بد نیست.اگه انقد مهمه برات.ناقلا پسر میخوای   من که میدونم    

وای من بررگترین آرزوی زندگیم اینه دختر بیارم 😍😍😍😍یعنی میشه😥😥😥😥😥اینو همه میدونن😣😣😣

اصلا پریودتونو با پروژسترون تنظیم نکنید روند تخمک گذاری ماه بعدیتون متوقف میکنه رسما ادم خودشو گول میزنه که پریودش منظم شده اگه تنبلی داری یک ماه لتروزول بدون پروژسترون امتحان کن سرماه هم پری میشی

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...

اولینبارمم هست تست میکنم..خواستم اینماه ۳ بار اقدام‌کنم اونم تو تخمک گذاری...خوردم به کیتهای متوالی و مثبت اصلا هنگ کردم😂😂😅

واسه بچه اول واااقعا دختر و پسر فرقی نداره؛ گیسو جان معمولا دیگه نهایت ده روز وسط دوره تخمک گذاریه

سلامت باشه..در کل میخوام بگم اصلا پسری نیستم😂😅

2790
2778
2791
2779
2792