2777
2789
عنوان

گیسوام.چرا کیت من هرروز پررنگه😅

| مشاهده متن کامل بحث + 1824 بازدید | 126 پست

سلام گیسو جون. من یادمه کیت ها رو تو راهنماش تاکید کرده بود بعد از ظهر بگذارید و صبح نگذارید. 

خب چرا اول صبح میذاری؟!؟!

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای ببخشید خندم گرفت      

خنده هم داره.کیتام تموم شد..بخدا میرم میخرم...میترسم باز فردا هم دو خط بشه😂😅😅😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

داروی خاصی میخوری برای منم همش مثبت میشه دکتر گفت lh بالاست لتروزول یا ویتاگنوس  Lh بالا میبره

فقط 5 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دختر نازم خونمون با اومدنت روشن کردی... سوالی در مورد مسمومیت بارداری یا پره اکلامپسی داشتید بپرسید...
این کیت ها چیه پس؟؟؟؟

اینا واسه تخمک گذاریه..شبایی که شانس بارداری میره بالا😍

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”
خنده هم داره.کیتام تموم شد..بخدا میرم میخرم...میترسم باز فردا هم دو خط بشه😂😅😅😂

تخمکات مث تخم شترمرغ میمونن لامصبا   

پســــــــــری دارم شـــــ👑ـاه نداره☺     صورتی داره مـــــ🌙ـاه نداره 😉
داروی خاصی میخوری برای منم همش مثبت میشه دکتر گفت lh بالاست لتروزول یا ویتاگنوس  Lh بالا میبره

اصلا هیچی نمیخورم...فقط آخر شبا پروژسترون میخورم از این کوچولو ها..واسه تنظیم پری.

تخمکات مث تخم شترمرغ میمونن لامصبا    

وای وای😂😂😅😂

باحال میشه اتفاقا همشون باهم ..مهدکودک میزنی😂😂😂

کی خرج بده😐😲😲😲😲

من ساعت چهار بعد ظهر میگذاشتم. اون بی بی چکه که میگن اول صبح بذاری بهتر جواب میده

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
سلام عزیزم؛ خخخخ بیخیال کیت؛ اقدامتو تا سه چهار روز دیگه داشته باش؛ تو همین روزا نهایت تخمک گذاری دا ...

مردم بس به هوای کیت اقدام کردم😂😂😅

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 14 دقیقه پیش
2791
2779
2792