2777
2789
عنوان

کیا آیودی دارن

1002 بازدید | 33 پست

من ده ماهه آیودی مسی گذاشتم

پریودیم خیلی سنگین وطولانی شده ۱۵ تا۱۷ روز میشه

اصلا شرایط بیرون آوردنش رو هم ندارم

با خونریزیش یه جوری کنار میام ولی میترسم بعدا مشکلی پیش بیاد بگن رحم آسیب دیده یا باید رحم رو بیرون بیارم یا کم خونی بگیرم از این موارد خیلی میترسم

شما هم پریودتون سنگین شده یا فرقی نکرده  من نمیخوام آیودی رو بیرون بیارم چیکار کنم خونریزیم کمتر بشه

گاهی تابدتر نشه بهتر نمیشه🙃

فکر کردم ماشین رو‌میگی😐

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙

منم میخواستم مسی بزارم گفت چون در مواقع معمولی هم خونریزی زیاد داری بزاری دیگه قطع نمیشه یکی دیگه گفت اسمش یادم نمیاد گرون تره گفت پروژسترون ترشح می‌کنه تو بدن و باعث میشه دیگه پریود هم نشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نزدیک ۶، ۷ سال میشه دو سه سال دیگه باید عوضش کنم

تا حالا هم پریودم فرقی نکرده با مجردی به جز چند دوره اول بعد گذاشتن

باید بری دکتر

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
من نزدیک ۶، ۷ سال میشه دو سه سال دیگه باید عوضش کنمتا حالا هم پریودم فرقی نکرده با مجردی به جز چند د ...

میترسم برم دکتر بگه بیا بیرون بیار

شما هورمونیه یا مسی

ماشین آیودی داریم مگه😂

بله

البته آئودی هست

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌موفقیتمبرام‌صلوات‌بفرست.💙
منم میخواستم مسی بزارم گفت چون در مواقع معمولی هم خونریزی زیاد داری بزاری دیگه قطع نمیشه یکی دیگه گف ...

آیودی هورمونیه آره اون گرون تر بود مت نذاشتم ولی نمیدونستم رو پریود اثر داره باید برم عوض کنم ببینم خوب میشه

میترسم برم دکتر بگه بیا بیرون بیارشما هورمونیه یا مسی

مسیه

خب وقتی داری نصف ماه پریود میشی شاید اصن نمیسازه بهت میخوای بشینی تحمل کنی چون نمیخوای در بیاری؟😐 جلل خالق

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
مسیهخب وقتی داری نصف ماه پریود میشی شاید اصن نمیسازه بهت میخوای بشینی تحمل کنی چون نمیخوای در بیاری؟ ...

روش جلوگیری دیگه ای نمیتونم داشته باشم سه تا هم بچه کوچیک دارم دیگه ناچاری گذاشتم دستگاه رو شوهرم باهام لجه جلوگیری نمیکنه

آیودی هورمونیه آره اون گرون تر بود مت نذاشتم ولی نمیدونستم رو پریود اثر داره باید برم عوض کنم ببینم ...

شما اینو چند دادی ؟؟

قبلا هم پریود هات زیاد بود ؟؟

به من ک گفت نزار فایده نداره خونریزیت قطع میشه بزاری

شما اینو چند دادی ؟؟قبلا هم پریود هات زیاد بود ؟؟به من ک گفت نزار فایده نداره خونریزیت قطع میشه بزار ...

من قبلا متوسط بود وهفت روزه پاک میشدم

۶۰۰شد کلا