2777
2789

پودر کاکائو 

وانیل

شکر

آرد

تخم مرغ

ماست ترش

منظورم اینه فعلا این مواد رو دارم باهاشون میشه چیزی درست کرد ؟هوس کردم ی چیزی درست کنم ولی نمیدونم چی🤷🏻‍♀️😂

مراقب تایپ کردنت باش؛ پشت هر اکانتی قلبی میتپه# ****قوی بمون***

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه برنامه ای هست به اسم سرآشپز پاپیون

یه بخشی داره موادی که داری میزنی غذاهای مرتبط باهاشو میاره

من از عالم تو را تنها گزینم/روا داری که من غمگین نشینم؟✨🌸....کاراگاهای سایت توی تاپیکام شرکت نکنن و پستامم توی تاپیکای دیگران ریپلای نکنن😒
مطمئنی آخرش میشه خوردش؟😂

اینشو دیگه خدا میدونه 😂😂یه بار یه چیزی تو نت دیدم 

میگفت کییک ریژیمی با دو قیلیم میوید🦖🦖

موز له کرد با پودر کاکائو گذاشت تو فر درست کرد بعد میگفت وااای طعم بهشتیییی😍🤗 درست کردم مزه ببخشید گ.ه میداد😊

🫶

اینشو دیگه خدا میدونه 😂😂یه بار یه چیزی تو نت دیدم میگفت کییک ریژیمی با دو قیلیم میوید🦖🦖موز له کر ...

😂😂😂😂

وایی به چیزای نتی نمیشه اعتماد کرد

منم یبار اومدم ی شیرینی درست کنم مواد چسبیده بود بود به قابلمه عین سنگ  سفت شده بود مگه کنده میشدد😑😂

😂😂😂😂وایی به چیزای نتی نمیشه اعتماد کردمنم یبار اومدم ی شیرینی درست کنم مواد چسبیده بود بود به قا ...

اره من عاشق دیدن این ویدیو های اشپزی تو تیک تاکم 

بعد که خودم امتحان میکنم خیلی اعصابم خورد میشه😐😐😐😐😂😂😂یه بار چیز کیک درست کردم کراستش اینقدر سفت شده بود که نمیشد باچاقو هم درش اورد مامانم میگفت تهش سیمان کشیدی😂😂😂😂

🫶

اره من عاشق دیدن این ویدیو های اشپزی تو تیک تاکم بعد که خودم امتحان میکنم خیلی اعصابم خورد میشه😐😐� ...

معلوم نیس اونا چی میریزن😂

ولی امیدوارم درس عبرتای خوبی بشن که دیگه سراغشون نرریم😂🤝🏻