2777
2789
عنوان

میخاستم خودکشی کنم پشیمون شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1454 بازدید | 77 پست

منم یکم از خودم دفاع کردم دیدم شوهرم بمن حمله ور شد ک بزنه و هزار تا دری وری ب خودم و خونوادم گف مامانشم میگف ولش کن نزنش این عقلشون از دست داده روانیه از بس توو ای وی اف قرص و آمپول زده(خداشاهده کوچکترین مشکل نداشتم و فقط مشکل از طرف شوهرم بود من بخاطرش قربانی اون همه دارو شدم و اینم کاملا میدونن )بعد میگفتم دخترات گفتن اونا شروع کردن انکار میکرد ک دخترام اینجور نیستن منم زنگ زدم ب خواهرشوهرم گفتم مگ تو نگفتی گفت چرا من گفتم الان میام اونجا پاشد اومد و دوباره بحث بالا گرفت دوباره شوهرم جلو خواهرشم بهم بد و بیراه گفت حتی بم گف تو دختر نبودی ک خاستمت(من پرده ارتجاعی داشتم)

منم جیغ زدم و خودمو چنگ زدم و زخم کردم و گفتم برید بیرون خواهرشوهرم مادر و شوهرمو بیرون کرد و گفت بخدا قسم طلاقتو میگیرم ازش.بهم گفت ما مثه خواهریم خداشاهده پشتتم (البته میخاست منو آروم کنه)قسمش دادم ک پشتم باش بزار جدا بشم بخدا دیگه این زندگی نمیخام یکم باهم گریه کردیم بعد یساعت شوهرم و مادرش اومدن بالا دوتاشون افتادن روم هی می‌میبوسیدن ولی قسم خوردم طلاق بگیرم خواهرش گف من نمیزارم یلدا زجر بکشه طلاقش ازت میگیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهرم بیرونشون کرد اومد هی معذرت خواهی منم محل نددم تا خوابید بعدش پاشدم خواستم با روسری خودمو خفه کنم فکر بچم نمیزاشت ک انقد واس اومدنش زجر کشیدم حالا بی مادر بشه😭😭😭داغونم میخام جمع کنم فردا اگ موقعیت پیش اومد برم پیش مادرم نمیدونم اون بیچاره منو با این وضع ببینه چیکار میکنه.مادرشوهدم اومد گف بخدا بزودی ی خونه خوب پیدا میکنم جدا بشید گفتم میخاستم با حرمت جدا بشم ن بی حرمت با شوهر احمقم چیکار کنم ک اصلا بلد نیست مدیریت کنه رابطه همسر و خونوادشو بنظرتون فرصت بدم یا طلاق بگیرم 

مشکلات دیگه هم داره ک مفصله

اخه دست تنها شوهرم باهام همکاری نمیکنه برا تربیتش

رهاشم کنی بدتر میشه اوضاع...سعی کن با سیاست شوهرتو سمت خودت بکشونی 

الان دیگ ب این چیزا فکر نکن ی مسئولیت بزرگ داری اونم مادر بودنته

برم قهر خونه بابام با این وضعیت؟

ن کسی می‌ره ک قصدش جداییه...فقط خانوادت رو ناراحت می‌کنی و دیدگاهشون رو نسبت ب شوهرت بد...

ولی ناراحتیت رو برشوهرت بگو اومد سمتت فردا براش توضیح بده حرف دلت رو بهش بگو 

برم قهر خونه بابام با این وضعیت؟

همشنونو خوندم.جوری معلومه کمی به غلط کردم افتادن اینا.فعلا کوتاه نیا اگه شد قهر کن برو خونه بابات.از فکر خودکشی که اومدی بیرون که؟

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

بخاطر بچت نکن 

یادت بیار تلاشاتو ک مادر شی

یادت بیار خنده های نی نی تو

ی مدت دور شو از همسرتو خونوادت بعد ک اروم شدین بشینین حرف بزنین

قهر نریا فقط ب شوهرت بگو یمدت تنهایی میخای و میخای دور بشین از هم

همشنونو خوندم.جوری معلومه کمی به غلط کردم افتادن اینا.فعلا کوتاه نیا اگه شد قهر کن برو خونه بابات.از ...

ن خودکشی نمیکنم نمیتونم بخاطر بچم ولی خیلی دوس دارم جدا بشم ازش اگه بچه نداشتم لحظه ای درنگ نمیکردم

راستش من همه رو خوندم خیلی زود باوری و خیلی زود اعتماد میکنی به همه ، چند جا نوشتی مادر شوهرم محبت کرد که من اصلا نفهمیدم کجای کاراش محبت بود؟! بیشتر حس کردم محبت کرده که بیشتر بری زیر سلطش!

خواهر شوهرتم که مثلا قول داده حرفی نزنه دهن لقی کرده عامل یه دعوای بزرگ شده الان فاز خواهرانه برداشته که طلاقت بگیره! 

نظرم اینه که خییییلی رو دادی بهشون به حدی که هر کدوم هر جور که دوست دارن باهات رفتار می کنن و به جات راحت تصمیم میگیرن ، نه طلاق بگیر نا خودکشی کن فقط از اون ساختمون برو و کلا دوریو دوستیو در پیش بگیر هر چند وقت در حد یه سلام علیک برو سر بزن همین هیچ کدوم به فکرت نیستن ولی تو به فکر خودتو زندگیت باش

زندگی مانند دوربین است ،روی چیزهای مهم تمرکز کنیدلحظات خوب را ثبت کنید ،زشتی ها را از آن کات کنیدو در نهایت اگر چیزی که می خواستید از آب درنیامد …کافیست عکس دیگری بگیرید!
ن خودکشی نمیکنم نمیتونم بخاطر بچم ولی خیلی دوس دارم جدا بشم ازش اگه بچه نداشتم لحظه ای درنگ نمیکردم

شوهرت خیلی ..... رو اعصابه تصورش میکنم حالم بد میشه.مادر شوهرتم ازون بدتر.بگو خونه جداگانه بگیره برات و اصلا کوتاه نیا.مهمونی هم خیلی نرو خونشون برا بعداً .کلا ابزار دست تو باشه

فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

دیگ یک روزم دلم نمیخاد تو این خونه بمونم

ب خودتون ی فرصت بده زندگی ک برای درست کردنش انقد تلاش کردی لایق ی فرصت نیست؟

بچه کوچولوت لیاقت ی خونواده خوبو ارومو نداره؟

با شوهرت حرف بزن.برین مشاوره...ازش تعهد بگیر ک خونتونو جدا کنه

2790
2778
2791
2779
2792