2777
2789
عههه خب بهتر ک از فکر‌اون در اومدی😅 ولی درکل تایپ شخصیتی مغروری داشته این پسر یا شایدم دیده ک میخای ...

خعلی غرور داشت اره 

ن با بقیه دخترا حرف می‌زد اما محبت اینا نداشت 

سنشم ۲۴

کاش بفکر پسر فامیل بودم تا اینک کارم ب رل دو روزه برسه😑😂😂💔

❤️❤️مرسی بهترینم میگم اگه یه صدم هم برگشت باز قبول کنم یا ن

من خودم که در این شرایط قرار داشتم بنظرم اگر برگشت نه و تمام و خودت راحت 

با اینجور آدما سر و کله زدن سخته 

اگر احساس می‌کنی حسی بهش پیدا کردی سعی کن زیاد بهش فکر نکنی 

چون واقعاً می‌دونم اونم مجازی چه بده

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خعلی غرور داشت اره ن با بقیه دخترا حرف می‌زد اما محبت اینا نداشت سنشم ۲۴کاش بفکر پسر فامیل بودم تا ا ...

سنشم خوب بوده ک چطور قُپی اومده من پسر ۱۸ساله نیستمو نمیتونم عشقم عشقم کنم😐

خوشگل بود؟

عکسشو نداری؟

ولی پیگیرش نشیا

اگه بازم جفتتون تو گروهید هرزگاهی یه فعالیت کن تو گروه اما ازش هیچ خبری نگیر ولی زیره زیره توام خودتو بگیر ببین واکنشش چیه

دقیقا ولی حسم میگه اون دیگه برنمیگرده

امیدوارم کسی تو زندگیت بیاد که قدرتو بدونه بخدا بعضی دخترا مثل ما برای همچین پسرایی اولا زیادیه دو اینکه ما باید در جایگاه بهترین قرار بگیریم 

ببین مجازی و این گروه ها به هیچ دردی نمیخوره🙂 من خیلی تجربه کردماااا سعی کن بیشتر به اهدافت فکر کنی همیشه تا به بعضی آدما

سنشم خوب بوده ک چطور قُپی اومده من پسر ۱۸ساله نیستمو نمیتونم عشقم عشقم کنم😐خوشگل بود؟عکسشو نداری؟ول ...

اره نمیدونم چرا فاز پیری گرفته بود.

خوشگل ن بابا من میگم از لحاظ قيافه اصلا خوب نبود قد کوتاه لاغر بود اما جذب رفتار و اخلاقش شده بودم و دوسش دارم

عکسش ندارم پروف برداشته😂😑 

سنشم خوب بوده ک چطور قُپی اومده من پسر ۱۸ساله نیستمو نمیتونم عشقم عشقم کنم😐خوشگل بود؟عکسشو نداری؟ول ...

پیگر ن بابا فک کنم بیخیالم شده منم بیخیالش شدم

امیدوارم کسی تو زندگیت بیاد که قدرتو بدونه بخدا بعضی دخترا مثل ما برای همچین پسرایی اولا زیادیه دو ا ...

درسته❤️❤️ نمیدونم چرا ب اینجا رسیدم اما خب من بلدم نقطه بزارم برگردم سر خط

اره نمیدونم چرا فاز پیری گرفته بود.خوشگل ن بابا من میگم از لحاظ قيافه اصلا خوب نبود قد کوتاه لاغر بو ...

آخی... انشاالله کسی ک لایقته سررات قرار بگیره عزیزم خیلی تو فکرش نرو درست میشه انشاالله

آخی... انشاالله کسی ک لایقته سررات قرار بگیره عزیزم خیلی تو فکرش نرو درست میشه انشاالله

مرسی گلم راستی اون پسر فامیل بود یه ماجرا پیش اومد درخواست بدم بحرفیم ب یاد قدیما😂❤️