2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بنظرت چرا اینجوری بود؟؟

برای منم پیش اومد 

من ابراز علاقه کردم اما تا عکس رو دید و باهم صحبت کردیم بعدش سرد شد 

بزار تو همون حالت بمونن 

اگر میتونستن در دنیای واقعی کاری میکردم🙂👌 عزیزم تو همیشه به خودت افتخار کن که عالی هستی

برای منم پیش اومد من ابراز علاقه کردم اما تا عکس رو دید و باهم صحبت کردیم بعدش سرد شد بزار تو همون ح ...

میدونه از کجا میسوزم از اونجا ک خودش خعلی ظاهر بدب داش من فق جذب اخلاقش شده بودم

حقیمتش شما رو ب جا نمیارم💔

اسم کاربری قبلیم لاله واژگون بود ... توام یادمه از یکی از پسرای فککنم فامیلتون خوشت میومد ، تو گروهه روبیکا بااین پسر آشنا شدی؟ چن سالشه؟

قضیه شوهرکردنه خودمم از همین گروه عضو شدنا شروع شد حالا یخورده بیشتر از طرف بگو ببینم بزن دررو بوده یا نه😁

میدونه از کجا میسوزم از اونجا ک خودش خعلی ظاهر بدب داش من فق جذب اخلاقش شده بودم

رفیق اینا زود گذرن اولش با چند کلمه حرف سعی میکنن دلتو ببرن چرا؟ چون فقط اون لحظه ش با تو خوش باشه 

ولش کن اگرم برگشت سعی کن زیاد بها ندی

ببخشید میپرسم شما همون خانم هستید ک با شوهرتون فرار کردید؟؟اگه اره ک خیلی میشناسمتون❤️😍

بابا حالا اسم فرار نیار شرفمو نبر😁💔اره همونم عزیزم...

اول تاپیکتو دیدم به اسم کاربریت توجه نکردم اما بعدش ک روم ریپ زده بودی اسمتو دیدم شناختم

اسم کاربری قبلیم لاله واژگون بود ... توام یادمه از یکی از پسرای فککنم فامیلتون خوشت میومد ، تو گروهه ...

اههه خوبی عزیزدلمممم

اره اما این یکی دیگه بود😑😂😂

ن تلگرام 

همش همین بود ک گفتم

بعدش برگشت بهم گف من پسر ۱۸ ساله نیستم ک بخوام الکی عشقم عشقم کنم دلیل سرد بودنشو توجیه کرد

بابا حالا اسم فرار نیار شرفمو نبر😁💔اره همونم عزیزم...اول تاپیکتو دیدم به اسم کاربریت توجه نکردم ام ...

😂❤️❤️تو شجاع ترین موجود عالمی شرف چیه دمت گرممم

آخ منم نشناختم کاربری جدید😂

اههه خوبی عزیزدلمممماره اما این یکی دیگه بود😑😂😂ن تلگرام همش همین بود ک گفتمبعدش برگشت بهم گف من پ ...

عههه خب بهتر ک از فکر‌اون در اومدی😅 ولی درکل تایپ شخصیتی مغروری داشته این پسر یا شایدم دیده ک میخایش خودشو گرفته یا کلا ازین پسرای نچسب بوده آره؟ حالا تو گروه با بقیه ی دخترا گرم میگرفت؟ چن سالش بود؟

😂❤️❤️تو شجاع ترین موجود عالمی شرف چیه دمت گرمممآخ منم نشناختم کاربری جدید😂

مداله پسرشجاعو باید بیارن بندازن گردن من خدایی😁البته ریسک پذیرم😅

اره کاربری قبلی به ملکوت پیوست، چن وقته اینو زدم راضیم ازش 😅