2777

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظرت چرا اینجوری بود؟؟

برای منم پیش اومد 

من ابراز علاقه کردم اما تا عکس رو دید و باهم صحبت کردیم بعدش سرد شد 

بزار تو همون حالت بمونن 

اگر میتونستن در دنیای واقعی کاری میکردم🙂👌 عزیزم تو همیشه به خودت افتخار کن که عالی هستی

برای منم پیش اومد من ابراز علاقه کردم اما تا عکس رو دید و باهم صحبت کردیم بعدش سرد شد بزار تو همون ح ...

میدونه از کجا میسوزم از اونجا ک خودش خعلی ظاهر بدب داش من فق جذب اخلاقش شده بودم

حقیمتش شما رو ب جا نمیارم💔

اسم کاربری قبلیم لاله واژگون بود ... توام یادمه از یکی از پسرای فککنم فامیلتون خوشت میومد ، تو گروهه روبیکا بااین پسر آشنا شدی؟ چن سالشه؟

قضیه شوهرکردنه خودمم از همین گروه عضو شدنا شروع شد حالا یخورده بیشتر از طرف بگو ببینم بزن دررو بوده یا نه😁

میدونه از کجا میسوزم از اونجا ک خودش خعلی ظاهر بدب داش من فق جذب اخلاقش شده بودم

رفیق اینا زود گذرن اولش با چند کلمه حرف سعی میکنن دلتو ببرن چرا؟ چون فقط اون لحظه ش با تو خوش باشه 

ولش کن اگرم برگشت سعی کن زیاد بها ندی

ببخشید میپرسم شما همون خانم هستید ک با شوهرتون فرار کردید؟؟اگه اره ک خیلی میشناسمتون❤️😍

بابا حالا اسم فرار نیار شرفمو نبر😁💔اره همونم عزیزم...

اول تاپیکتو دیدم به اسم کاربریت توجه نکردم اما بعدش ک روم ریپ زده بودی اسمتو دیدم شناختم

اسم کاربری قبلیم لاله واژگون بود ... توام یادمه از یکی از پسرای فککنم فامیلتون خوشت میومد ، تو گروهه ...

اههه خوبی عزیزدلمممم

اره اما این یکی دیگه بود😑😂😂

ن تلگرام 

همش همین بود ک گفتم

بعدش برگشت بهم گف من پسر ۱۸ ساله نیستم ک بخوام الکی عشقم عشقم کنم دلیل سرد بودنشو توجیه کرد

بابا حالا اسم فرار نیار شرفمو نبر😁💔اره همونم عزیزم...اول تاپیکتو دیدم به اسم کاربریت توجه نکردم ام ...

😂❤️❤️تو شجاع ترین موجود عالمی شرف چیه دمت گرممم

آخ منم نشناختم کاربری جدید😂

اههه خوبی عزیزدلمممماره اما این یکی دیگه بود😑😂😂ن تلگرام همش همین بود ک گفتمبعدش برگشت بهم گف من پ ...

عههه خب بهتر ک از فکر‌اون در اومدی😅 ولی درکل تایپ شخصیتی مغروری داشته این پسر یا شایدم دیده ک میخایش خودشو گرفته یا کلا ازین پسرای نچسب بوده آره؟ حالا تو گروه با بقیه ی دخترا گرم میگرفت؟ چن سالش بود؟

😂❤️❤️تو شجاع ترین موجود عالمی شرف چیه دمت گرمممآخ منم نشناختم کاربری جدید😂

مداله پسرشجاعو باید بیارن بندازن گردن من خدایی😁البته ریسک پذیرم😅

اره کاربری قبلی به ملکوت پیوست، چن وقته اینو زدم راضیم ازش 😅