2777
2789
عنوان

امشب نزدیک بود بچم خفه بشه😞😞

144 بازدید | 5 پست

خیر سرمون بعد از مدتها رفتیم رستوران...تازه سفارش داده بودیم هنوز نیاورده بودن غذا رو...پسرمم گرسنش بود بهونه میکرد...منم اومدم یه  تیکه خیار از داخل سالاد دادم بهش...همیشه عادت داره غذا رو خوب نمیجوه...یه چرخ تو دهن و بعد قورت میده...یهو خیار گیر کرد تو گلوش😩منو شوهرم هرچی زدیم پشتش...چپش کردیم بیرون نمیومد....بچم داشت خفه میشد😭😭😭جوری که میخواست گریه کنه چیزی بگه اما نمی‌تونست💔💔(البته اینم بگم من خودم کادر درمانم ولی اون لحظه انگار هول کرده بودم فکر کنم درست انجام نمی‌دادیم این مانور رو)...خدارو رو شکر یه آقایی اونجا بود بچه رو کامل سر و ته کرد یه دونه زد پشتش خیار پرت شد بیرون...

اومدم خونه اییینقدر گریه کردمممم...که خدایا جونمو بگیر اما داغ اولاد به دلم نذار هیچوقت...به دل هیچ مادری نذار😓😓😓

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂

💔

برای شفای پسرم یه صلوات میفرستی💔                                                      حال خوبت آرزومه پسر قشنگم                                        قلبِ مادر میدونم یه روز خوب میشی🌿                                                                                                                                              به چشمهایم زل زد و گفت باهم درستش میکنیم!،  چه لذتی داشت همین باهم‌؛ حتی اگر باهم هیچ چیزی درست نشود                                                                                                                     ✨سختترین حق الناس این است که به روح دیگران لطمه بزنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم🥺🥺🥺اللهی بگردم میتونم بفهمم اون لحظه چقدر هول شدی خداروشکر الان حالش خوبه

از اون موقع تا حالا اصلا منو شوهرم حالمون داغونه...بچم خواست جلو چشمم پر پر بشه...خدا به داد دل حضرت رباب برسه...

خدایا چنان کن سرانجام کار تو... خوشنود باشی و ما رستگار🙂
از اون موقع تا حالا اصلا منو شوهرم حالمون داغونه...بچم خواست جلو چشمم پر پر بشه...خدا به داد دل حضرت ...

اللهی هیچ مادری داغ بچه نبینه🥺🥺دیشب واسه اولین بار پسرم اصرار کرد خونه مامانم بخوابه6سالشه تا نیمه شب خوابم نمیبرد مدام به همین فکرمیکردم من تحمل یه شب جدا خوابیدنشو ندارم درصورتیکه میدونم جاش خوبه هواشو دارن پس اوناکه داغ اولاد میبینن چطور تحمل میکنن خدا صبرشون بده اللهی سر دشمن آدمم نیاد

حس بودنت، قشنگترین حس دنیاست❤️❤️همیشه باشی عشق من...