2821
2789

من دوست ندارم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| goftino.com/c/xJbnEE

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

لری هستش به معنای چشم مادر

تیه یعنی چشم دا هم مادر

اکه لر بختیاری هستی قشنگه

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

نه واقعا از کجا تون در میارین این اسمای مزخرفو ؟

لری هست دل یعنی مادر تی یعنی چشم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه واقعا از کجا تون در میارین این اسمای مزخرفو ؟

اولن این اسم هر کلمش لری هست و من در آوردی نیست خیلی هم اسم با اصالت و محلیه خوشگلیه تیه ینی چشم دا ینی مادر معناش ینی چشمان مادر کپ همون تیام هست

از تبار زاگــرس وکاسیـت ،فرزند لـــرستانــے⋖ ⋮ ⋗ ⊹☼💜