2821
2789
اره لرم ولی تیدا یعنی دختر خورشید

دوستمم اسم دخترشو گذاشت تیا

هرچی  دوست داری بذار 

برا تاپیکام گزارش بزنین،براتون متقابل میزنم اگه زدین همون تاپیک رو لایک کنین برام که منم براتون بزنم زیاد نیستن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اولن این اسم هر کلمش لری هست و من در آوردی نیست خیلی هم اسم با اصالت و محلیه خوشگلیه تیه ینی چشم دا ...

اره آفرین تیام و تیارا ام داریم تو فامیل نمیدونم چرا هر اسمی رو دوسندارن انگ مزخرف بش میزنن

ولی سرچ گردم ینی دختر خورشید

تمام جآنم( همسرم ، دخترکم)♥️❤️

ن عشقم فارسیه ینی دختر خورشید

معنی اینستا معیار نیست اون معانی من درآوردی و برای جلب نظر شماست اصل این اسم لری هست و بسیار با معنی زیبا

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
معنی اینستا معیار نیست اون معانی من درآوردی و برای جلب نظر شماست اصل این اسم لری هست و بسیار با معنی ...

آره حالا ک فکر میکنم معنی لریش خیلی قشنگ تر از فارسیشه

تمام جآنم( همسرم ، دخترکم)♥️❤️

آره حالا ک فکر میکنم معنی لریش خیلی قشنگ تر از فارسیشه

اگه لر هستی حتما بزار

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
اره آفرین تیام و تیارا ام داریم تو فامیل نمیدونم چرا هر اسمی رو دوسندارن انگ مزخرف بش میزننولی سرچ گ ...

نه عزیزم معنیه اصلیش اینه چشمان مادر

از تبار زاگــرس وکاسیـت ،فرزند لـــرستانــے⋖ ⋮ ⋗ ⊹☼💜

2823
2791
2779
2792