2777
2789
عنوان

بارداری

80 بازدید | 8 پست

سلام .خانومها.من پارسال  فقط چندبارسونوانجام دادم که هرباردکتردرست جوابمونداده.چندبارآزمایش دادم که گفته،بدنت اصلا ویتامین dنداره،تیروئیدت کم کاره،غلظت خونت زیاده ،کلسترولت بالاس،دیابت 2داری،کبدچرب یکبارتوسونو گرید1نشون داد،یکبارگرید2.ریزش مو،چاقی شکم ،کم تحرکی هم دارم.سابقه نامنظمی پریودیااصلا پریدنشدن به مدت چندماه هم دارم.پارسال واسه منظمی پریودم دوفامدخوردم که اینم دیگه نمیخورم.عیدیکبارپریود شدم .اردیبهشت نشدم ،وقرصمم دیگه نخوردم دوفامدرومیگم.،خردادپریودشدم ،اماپریودم تونواردرحدچندقطره بود.بعدتوتیرماه جلوگیری نداشتم.ده روزقبل علائم پریودداشتم وباسه روزتاخیرالان پریود شدم .البته منظورم ازپریودداشتن چندقطره  کمرنک که تولباس ریزچند قطره دیدم،اماوقتی نوارمیزارم هیچی یاچندلک کم میبینم.علائم شدیدسوزش نفخ شکمو،دردمعده ودردشدیدتخمدانهاوتیرکشیدن داخل رحم وتکرر ادرار،انگاراززیرپوست نافموبه سمت پایین میکشن.زیرشکم وتخمدانهام یه طورعجیبه،نمیدونم اسمشونبض بزارم حباب ترکیدن بزارم.به نظرتون پریودم.یکباربی بی چک روژان صبح گذاشتم منفی بود.اماکشیدگی وبیحالی وعلائم دیگه دارم هنو.بنظرتون چیکارکنم.دوباره بی بی چک خریدم نمیونم چه موقع استفاده کنم که کاذب نشه جوابش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چندساعت ناشتاباشم.ببخشیداینومیپرسم.قبل اداربایدخودمونوبشوریم یانه؟این تجربه دارین که میگن اول ادارنریزین تولیوان میکروبیه،برای تست بی بی چک هم بایداین کارروانجام بدیم یا نه؟