elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 عنوان بارداری 80 بازدید | 8 پست سلام .خانومها.من پارسال فقط چندبارسونوانجام دادم که هرباردکتردرست جوابمونداده.چندبارآزمایش دادم که گفته،بدنت اصلا ویتامین dنداره،تیروئیدت کم کاره،غلظت خونت زیاده ،کلسترولت بالاس،دیابت 2داری،کبدچرب یکبارتوسونو گرید1نشون داد،یکبارگرید2.ریزش مو،چاقی شکم ،کم تحرکی هم دارم.سابقه نامنظمی پریودیااصلا پریدنشدن به مدت چندماه هم دارم.پارسال واسه منظمی پریودم دوفامدخوردم که اینم دیگه نمیخورم.عیدیکبارپریود شدم .اردیبهشت نشدم ،وقرصمم دیگه نخوردم دوفامدرومیگم.،خردادپریودشدم ،اماپریودم تونواردرحدچندقطره بود.بعدتوتیرماه جلوگیری نداشتم.ده روزقبل علائم پریودداشتم وباسه روزتاخیرالان پریود شدم .البته منظورم ازپریودداشتن چندقطره کمرنک که تولباس ریزچند قطره دیدم،اماوقتی نوارمیزارم هیچی یاچندلک کم میبینم.علائم شدیدسوزش نفخ شکمو،دردمعده ودردشدیدتخمدانهاوتیرکشیدن داخل رحم وتکرر ادرار،انگاراززیرپوست نافموبه سمت پایین میکشن.زیرشکم وتخمدانهام یه طورعجیبه،نمیدونم اسمشونبض بزارم حباب ترکیدن بزارم.به نظرتون پریودم.یکباربی بی چک روژان صبح گذاشتم منفی بود.اماکشیدگی وبیحالی وعلائم دیگه دارم هنو.بنظرتون چیکارکنم.دوباره بی بی چک خریدم نمیونم چه موقع استفاده کنم که کاذب نشه جوابش 1403/05/05 | 00:42 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تبسم۱۲ عضویت: 1399/02/02 تعداد پست: 2512 عزیزم یه دکتر درست حسابی پیدا کن و مدام تحت نظرش باش تا مشکلات حل شه و بزودی باردار بشی،ولی در شرایط الان فکرنکنم باردار باشی
tariyy عضویت: 1403/04/09 تعداد پست: 1864 صبح باید بزاری ناشتا البته من ظهرم گذاشتم مثبت شد باردارم بودم
مرمرممم عضویت: 1400/06/15 تعداد پست: 1195 صبح زود انجام بده نتیجه ش قطعی تره با اولین ادرار که از خواب بیدار میشی
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 توروخداااجواب بدین.بی بی چک روچه موقع استفاده کنم که جوابش مقبت یامنفی کاذب نشه
elna7 مدیر استارتر عضویت: 1403/05/02 تعداد پست: 477 چندساعت ناشتاباشم.ببخشیداینومیپرسم.قبل اداربایدخودمونوبشوریم یانه؟این تجربه دارین که میگن اول ادارنریزین تولیوان میکروبیه،برای تست بی بی چک هم بایداین کارروانجام بدیم یا نه؟