2777
2789
عنوان

کیا آمپول تشکیل ریه جنین زدن

592 بازدید | 9 پست

سلام بچه ها من ۳۱هفته ام دکترم واسم آمپول بتامتازون ۶تا تجویزکرده.مشکل خاصی نداشتم دکترم اصراری ب زدنش نداشت گفت باخودت خواستی بزن نخواستی هم نزن و۳۲هفته وقت داری واسه زدنش بعدش فایده ای نداره.الان استرس گرفتم واسه زدنش میگن حرکات بچه رو کم یامتوقف میکنه یا قندو بالامیبره شماهایی ک زدین چه تجربه ای دارین؟مشکلی واستون پیش آورد؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیدونم.کلا درباره اش خوندم خیلی ازدکترا تجویز میکنن اما خیلب اصرار نداشت ک بزنم.الان من موندم چیکار ...

منم 31هفتم کنجکاو شدم که اگه لازمه قبل از تموم شدن مهلتش بزنیم از وقتی رفتم تو31هفته درد پریودی دارم شما هم اینجور شدین

خدایا خودت کمکم کن 
منم 31هفتم کنجکاو شدم که اگه لازمه قبل از تموم شدن مهلتش بزنیم از وقتی رفتم تو31هفته درد پریودی دارم ...

من یه کمردرد خفیفی دارم ک گاهی اوقاته البته اینم بگما شیاف پرژسترون میزنم بخاطرهمین کمردرد ولی مشکل دیگه ای ندارم.اگه دردای پریودی داری بزن بنظرم.

من یه کمردرد خفیفی دارم ک گاهی اوقاته البته اینم بگما شیاف پرژسترون میزنم بخاطرهمین کمردرد ولی مشکل ...

دیروز سنو دادم باید امروز میرفتم دکتر نشون میدادم ولی از کمر درد و شکم درد نرفتم خیلی باید مینشستم الان باید تا شنبه صبر کنم 

خدایا خودت کمکم کن 

سلام استارتر 

منم تنبلی دارم چیکار کردید باردار شدید 

دقیقا مثل شما افتادم رو گامی خوردن و بادکش و....

بنظرتون چیکار کنم ؟؟.

میشه بگید اقدامتون چطور بود نی نی پسر شد ؟

با کیت اقدام کردید یا یک شب درمیون ؟

سلام اسی خوبی بچت چطوره

تیکر برای هدف کاهش وزن تاریخ شروع رژیم:۱۸شهریور وزن شروع رژیم:۷۱ هدف اول ۶۷🔒هدف دوم ۶۳🔒هدف سوم ۶۰🔒هدف چهارم ۵۸🔒هدف پنجم ۵۶🔒هدف اخر ۵۴🔒من میتونم و باید بتونم تا عید به وزن مطلوبم برسم💪💪💪💪💪 قد ۱۵۸    کاش افسردگی ازم دور میشد