2777
2789
عنوان

مامانم💔😭😭

187 بازدید | 11 پست

یه کاری کرد که دیگه واقعا فهمیدم دوسم نداره

چند شب پیش مهمونی دعوت بودیم دختر دایی مامانم هم بود که یکسال از من کوچیکتره 

مامانم تا اونو دید هم رفت بغلش کرد هم از لباسش تعریف کرد تا اخر مهمونی هم باهم حرف میزدن 

منم فقط سرم تو گوشیم بود ولی دلم شکست

چون یه بار میخواستیم بریم بیرون من لباسامو پوشیدم که جدیدم گرفته بودم بعد بهم گفت شبیه عقب مونده ها شدی...بعدم همیشه بهم میگه

اگه ازدواجم بکنی جلو شوهرت هم میزنمت هم فحش بد بهت میدم....

ولی همیشه از خودم میپرسم 

مگه من چیکار کردم؟؟ شایدم چون مامانم پسر خیلی دوست داره و منم چون بچه اولمو پسر نیستم از من خیلی بدش میاد ....نمیدونم چیکار کردم

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

متاسفانه بعضی مادرا همینطورین مادر منم عین یه مادرشوهرباهام رفتارمیکرد دعواش کردم نزاشتم دیگه توزندگیم دخالت کنه حتی ازدواجمم به خواست مادرم بود وهیچ حق انتخابی من نداشتم درکت میکنم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نگران نباش همه مادر ها اینطورین جلو همه خوردت میکنن ولی از ته قلب دوست دارن مادر منم تقریبا این شکلی ...

مامان من اصلا دوسم نداره چون از موفقیتم خوشحال نشد فقط موفقیت رو تو شوهر کردن میبینه 

خبر قبولی دانشگاهمو بهش دادم انگار خبر مرگ واسش اوردم هیچ واکنشی نشون نداد مادری ک دوست داشته باشه حداقل از موفقیتت خوشحال میشه 

سرم گاهی اوقات خیلی درد میکنه چون بچه بودم با استکان و بشقاب میزد تو سرم 

یه بارم با سینی تو سرم زد سینی هم شکست

همین چند وقت پیش خواهرم حوله رو بد پهن کرده بود

تو تراس بعد مامانم از راه اومد فکر کرد من پهن کردم 

رفتم تو تراس درست کنم گفتم من نکردم 

اومد موهامو کشید چشمام پر اب شد

پیش مشاور نبردین مادرتونو؟

نه نمیاد 

همیشه مشکل از منه سرم منت میذاره ۱۹ سالمه دارم درس میخونم خواستگار راه میده خونه قصدمم ازدواج نیست ولی مثلا میخواد نون خور کم کنه

اخه تویی ک نداشتی تویی ک میدونستی نمیتونی نیاز های بچه هاتو رفع کنی غلط کردی بچه اوردی ک حالا بخوای با بدبخت کردنشون نون خور کم کنی

نه نمیاد همیشه مشکل از منه سرم منت میذاره ۱۹ سالمه دارم درس میخونم خواستگار راه میده خونه قصدمم ازدو ...

شرایطشو نداری بری سر ی کار؟ی کار نیمه وقت ک هم خرج خودتو‌دربیاری هم درستو ادامه بدی.اصلاااااا تن به ازدواج نده فققط درستو بخون ک دستت ت جیب خودت باشه

شرایطشو نداری بری سر ی کار؟ی کار نیمه وقت ک هم خرج خودتو‌دربیاری هم درستو ادامه بدی.اصلاااااا تن به ...

کار نیست لامصب هرچی میگردم یا میگن سابقه کار یا میگن دانشجو نمیخوایم یه کار تو خونه پیدا کردم از فردا استارتشو میزنم مال سفره یکبار مصرفه ۲۵ کیلو هست و کیلویی ۳۰۰۰ تومن میشه ۷۵۰۰۰