2777
2789

دیشب دل درد وكمر درد داشتم امروز دكتر معاینه كرد گفت دهانه رحمت نرم شده اما باز نشده ۶تا امپول واسه ریه اش داد روزی سه تا عفونت هم یه كم داشتم یعنی چی نرم شده ممكنه كیسه ابم پاره بشه؟

كیان مهر من ششم مهر به دنیا اومد😍😍😍عشق مامانشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امپولا رو امروز و فردا بزن

سعی کن مطلق استراحت کنی حمام نرو یا اب خنک استفاده کن. سعی کن یبوست نگیری. بتونی تا یک یا دوهفته تحمل کنی عالیه خیالت هم راحته. 

آروم باش هنوز هیچی نشده. 

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
هیچ كس نیست جواب بده😩

ببین عزیزم ،منم 36 هفته زایمان کردم 35 دهانه رحمم باز شده بود ،تو این ده روز دکتر گفت حسابی و مفید تغذیه کن وزن جنین بره بالا ،چون اگه وزن بالا باشه بچه دستگاه نمیره منم اجیل و کباب و بستنی و دلستر و میوه خوردم ،نی نی 3800 شد خداروشکر سالمو گوگولی

خدایا شکرت 

خوب چرا نگرانی من تو هفته ۳۵ زایمان كردم دخترم ۳۰۵۰ با قد ۵۱ بود الته هفته ۲۵ امپول بتا برا ریه زده بودم....الان دیگه نی نی كامله فقط مغزی جات و كباب و عصاره گوشت اینچیزا بخور خیلی بخواب بیشترم به چپ كه وزنش خوب باشه امپولم كه میزنی دیگه خیالت راحته دیگه.... الكی به خودت استرس نده خپشحالم باش كه زودتر فسقل رو میبینی...

من در آغوش امن خداوندم😊