2777
2789
عنوان

این خانواده برای وصلت مناسبه

189 بازدید | 19 پست

خانوادش در مقایسه با خانواده ی ما ی مقدار کمی سطح فرهنگ و مالی‌شون پایین تره. اما خود پسره شغل و درآمد خوبی داره و از خانوادش بهتره. و اینکه توی شهر کوچیکی هم زندگی میکنن خانوادش اما آدمای خیلی خوب و مهربونین

پیرینسس🎀🤍

خب دیگه اگر اروم و مهربونن خیلی مهمه

سطح مالی پسره مهمه اونم ک‌میگی خوبه

ولی فرهنگی میگی پایینه یعنی از چه نظر و چطور؟؟؟

کامنت که میزارم چون تاپیک زدی نظر خواستی نظرام طبق تجربمه و چیزایی که یاد گرفتم پس مطمئن نیستم برای شما هم پاسخگو باشه چون من فقط بخش کوچکی از مسئله شما رو توی تاپیک دیدم نه تمام ماجرا و جوانب رو پس خدایی نکرده با یه پیشنهاد و طناب پوسیده من نری توی چاه و بهتره به عقلت رجوع کنی …

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب بدیش چیه

اینکه سطح فرهنگ و مالیشون متفاوته

مثلا خواهرش پوشیده ان اما توی خانواده ی ما اونقدررر حجاب نمیکنن نه اینکه بی حجاب باشن اما بروزن

پیرینسس🎀🤍

خب دیگه اگر اروم و مهربونن خیلی مهمهسطح مالی پسره مهمه اونم ک‌میگی خوبهولی فرهنگی میگی پایینه یعنی ا ...

اینکه سطح فرهنگ و مالیشون متفاوته مثلا خواهرش پوشیده ان اما توی خانواده ی ما اونقدررر حجاب نمیکنن نه اینکه بی حجاب باشن اما بروزن

یا مثلا یه سری رفتار ها و فرهنگ های خاص دارن اونا

پیرینسس🎀🤍

دستشون به دهنشون برسه کافیه.جوری نباشن که شوهرتو مجبور باشه خرجشون و بده و زندگی خودتون عقب بیفته

نه فکر نمیکنم.

پدرش کار میکنه و حقوقش اوکیه

پیرینسس🎀🤍

اینکه سطح فرهنگ و مالیشون متفاوتهمثلا خواهرش پوشیده ان اما توی خانواده ی ما اونقدررر حجاب نمیکنن نه ...

خب ببین خجاب بهت اجبار نشه بعد.چون پوشش شما و اونا به خودتون مربوطه.

سطح فرهنگم باید ببینی تفاوتش چیه .ازینا نباشن اعل دعوا و لات بازی باشن .یا بی کلاس و ...

متوجه ای چی میگم؟

اگه دو روز دیگه نمیگه چادر سرت کن اوکیهاون مهربون و آروم بودن هم با یکی دو بار برخورد معلوم نمیشه..

نه به پوشش من گیر نمیده..

از لحاظ اینکه میشناسمشون هم چون از بچگی خانوادشون رو میشناسم میگم

پیرینسس🎀🤍

نه هم شهری نیستیم ..یعنی اینکه توی اتاق عمل کار میکنه و حقوقش بالاعه از لحاظ درآمد.

فکر کنم دوستین باهم ،حقوق اتاق عمل فوقش میشه ۲۰ دیگه 

اگه شهرشون کوچیکه و فرهنگشون پایین من قبول نمیکردم