2777
2789
عنوان

پسری ک

508 بازدید | 41 پست

قرارمون ازدواج بود،

یک هفتس منو بابغض رها کرد،بلاکم کرد راحت،زجه زدم،ناله کردم،مشاور رفتم،فریاد زدم،التماسش کردم گفتم دارم میمیرم،جوابمو نداد

یک هفتس من حالم داغون بوده

حالا دوبار زنگ زد بمن،جواب ندادم

شما بودین چیکار میکردین؟

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته پیش گفتم بهش مرگ من دارم میمیرم جواب بدهجوابمو نداد

هعییییی منم رفیق فابم سرد شد باهام امروز بلاکم کرد

بنام غرور و قربانی هایش:)) سوال  ...درمورد حسابداری داشتید یا عربی زبان در خدمتم"😅💕💜

ببین فقط یچیزیو بهت بگم اگه باهاش حرف زدی و دیدی فقط میخادبهونه بیاره و بگه حالم خوب نبوده و یه همچین مزخرفاتی 

بلاکش کن که گورشو گم کنه و   تا دوماه اول تحمل کن ماده شیمیایی مغزت ترشحش کم بشه بعدش کم کم تموم میشه از یادت میره

ولیییی فقط پرتش کن گم شه

التماسشو نکن برا خودت ارزش قائل شو میدونم سخته ولی صبور باش با التماس برگرده همش سرکوفت میزنه

بعد یه هفته ک من باخودم کنار اومدم حالا داشت زنگم میزد

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
معلومه جواب نمیدادم عوضی رفته ولت کرده

یه هفتس من دنیا رو سرم آخر شده،تو بغل دوستم زجه زدم،فریاد زدم،بلاک بودم

بعد یه هفته ک من باخودم کنار اومدم حالا داشت زنگم میزد

یه مدل پسرایی هستن که همینن

میرن و بعد یه هفته حتی یه ماه برمیگردن که مطمئن شن طرف دوباره دلش سمتشونه یکم می‌مونن دوباره سرد میشن و همین روند رو تکرار میکنن

اکثر پسرا با کسایی که از ته دل نمیخانشون فقط میخان ردش تسلط داشته باشن همینن

دورت بگردم فقط گولشو نخور نزار همچین چیزایی باعث شه بگن ما دخترا ساده ایم 🤍

ببین فقط یچیزیو بهت بگم اگه باهاش حرف زدی و دیدی فقط میخادبهونه بیاره و بگه حالم خوب نبوده و یه همچی ...

پس بجز این چی بخاد بگه