2777
2789
عنوان

پسری ک

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 41 پست
این که از لحاظ شخصیتی بیماره عزیزم

الان من بریدم واقعا نمیدونم

الان پیام داده ک چرا بهم خیانت کردی

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان من بریدم واقعا نمیدونمالان پیام داده ک چرا بهم خیانت کردی

خیلی عادی برخورد کن طوری ک انگار اصلا ناراحت نیستی مطمئن باش اونی که به التماس میفته اونه

عزیزم یه سوال شما زالو درمانی کردی برای میگرن خوب شدی؟؟

برعکس مث من

اگر قصد سرمایه گذاری داری و نمیدونی چیکار کنی  من میتونم کمکت کنم تا به درامد برسی با ریسک کم و درامد نسبتا خوب حتی شروع با زیر دویست ملیون در شرکت سرمایه گذاری معتبر با سابقه طولانی از سال ۱۳۸۵ 🪙 
خیلی عادی برخورد کن طوری ک انگار اصلا ناراحت نیستی مطمئن باش اونی که به التماس میفته اونهعزیزم یه سو ...

من نمیخام دیگه برگرده،چون هنوزم پشیمون نیس ک بخاد معذرت خاهی کنه،هنوزم داره میگه بهم خیانت کردی،

آره انجام دادم،نه جواب نداد برام

شروع ورزش۶ام فروردین ماه💪خدایاکمکم کن بتونم حرکت ورزشی مورد علاقمو باتمرین منظم بهش برسم💪💪🥲🌹
جواب نده روح و روانت‌ رو از سر راه نیوردی که هر شغالی از راه رسید بخواد گند بزنه بهش و بره

من فک‌کردم از حرفش پشیمونه

ولی هنوزم میگه بهم خیانت کردی