2777
2789

خیلی خوشگل شده.رنگ موهاتو دوست😍

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی قشنگ شده عالیه منم هر وقت بخوام فر کنم از بابلیس استفاده میکنم قبلش هم موس میزنم قشنگه ولی سخت ...

فدات عزيزم😍😍😍😍

اينارا امتحان كن ضرر نداره برا مو چون بابليس مورا نصف ميكنه ضرر داره منم خيلي استفاده ميكردم

فدات عزيزم😍😍😍😍 اينارا امتحان كن ضرر نداره برا مو چون بابليس مورا نصف ميكنه ضرر داره منم خيلي اس ...

رنگ موهاتم عالی

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
دفعه اول بود استفاده كردم  عاشقش شدم  بدون اينكه به مو آسيب بزنه  درست بلدم نبودم ...

واااای من خیلی دوس دارم موهام اینجوری بشه ولی انقدر لخته به سختی حالت میگیره

بسلامتی روزیکه تو کلاسمون غائب شم،بپرسن کجاس؟ بگن دیشب به عشقش رسید💏💏💏             فقط یادت نره☝      شدی عشق کسیکه از همه عااااشقتره 😍    اینو یادت نره،عشقم*A* فقط با من بخند😁😁      دیگع چشماتو رو دور و بری هاتم ببند😏     اره با من بخند😁😁     
باز شما یه دلیلی داری برا من خدادادی اینجوریه

نه من انقدر موهام بلند و پرپشت بود هرجا می رفتم همه با دهن باز به موهام نگاه می کردن یعنی عجیب مو داشتم. بعد یه دوره بیماری و مصرف دارو راحت میتونم بگم سه چهارمش ریخت هنوزم داره می ریزه 

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
موهای منو خدا بابلیس کشیده😁

قشنگه شبیه موهای یکی از دوستامه کل موهاش این شکلی بود

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
قشنگه شبیه موهای یکی از دوستامه کل موهاش این شکلی بود

مرسی عزیزم😘😘😘😘

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  
وای بَ بَ م وای ننه ام خوش به سعادتت 😁

😁😁😁قابلتو نداره بردار ببر😊😊😊